Zhodnocení jarní části krajské soutěže starších přípravek

06.06.2019 19:01


ZHODNOCENÍ JARNÍ ČÁSTI KRAJSKÉ SOUTĚŽE STARŠÍCH PŘÍPRAVEK

V jarní části soutěže jsme sehráli 18 zápasů,ve kterých jsme 6x vyhráli , 3x remizovali a 9x prohráli při pasivním skore 60 - 92.

Na našich brankách se podíleli - Ježek Matyáš,Lipenský Tadeáš,Šafránek Tomáš po 1 brance,Charvát Patrik,Novotný Lukáš a Smutný Richard 2goly , Devera Dominik 3goly , Tyller "Frantík" Michal 5 golů , Šmídl David 20golů a nejlepším střelcem se stal Klepetko Dan s 22 brankami.

Na většinu zápasů jsme jezdili z výběrem, ale aspoň jednou si zahrál každý z kádru, který čítal 15 hráčů.

Byli to tito : Devera Dominik, Hampl Dan, Hampl Štěpán, Charvát Patrik, Ježek Matyáš, Klepetko Dan, Lipenský Tadeáš, Novotný Lukáš, Smutný Richard, Šafránek Tomáš, Šmídl David, Tučková Tereza, Tyller Michal, Zavadil Pavel a Zvolský Michal.

Nejlepší střelec už byl zmíněn a ještě zbývá nejlepší hráč.Tím byl vyhodnocen David Šmídl, který i v brankách proháněl Dana.

K samotnému hodnocení tam z mého pohledu byly pěkné zápasy,horší,ale taky katastrofální.

Bohužel když někdy chybí i ty základní věci, jako je bojovnost a snaha se poprat o výsledek, je to smutné. Někdy by stačilo začít aspoň běhat a nebát se.

Teď už nás čeká pouze zakončení sezony 7.6. na hřišti u kiosku probereme a vyhodnotíme.Potom přijde zasloužené volno a odpočinek. Za mě hlavně psychický.

Ale fotbal je krásný sport, po kterém se nám určitě začne brzo stýskat a budeme se těšit na konec srpna a start nové sezóny.

 

SPORTU ZDAR A FOTBALU ZVLÁŠŤ

Roman Novotný trenér starší přípravky