Starší žáci - referát z utkání Třemošnice - Pardubičky

09.04.2016 13:48

ŽSK Třemošnice - SK Pardubičky - 4 : 3 (2:2)
Branky : Šmídl 3, Čárný

V sobotu 9.4. starší žáci v domácím prostředí přivítali tým ze středu 
tabulky jímž jsou Pardubičky. K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a prakticky po celý zápas jsme byli lepším mužstvem. Již v 11. minutě střelecky disponovaný Šmídl prošel zleva soupeřovou obranou a když už se zdálo, že to tzv. opět "zadrbal", srazil si bránící hráč jeho přihrávku před branku do sítě - 1:0. O sedm minut později vzal vše na sebe opět Roman a prakticky od půlky prošel vším co mu stálo v cestě a s přehledem zakončil 2:0. Bohužel o dalších pět minut zahrávali hosté naprosto zbytečný roh a po jeho přetaženém zahrání hostující Bednář pěknou křižnou střelou snížil na - 2:1. A opět za pět minut další zbytečná standartka resp. PVK po faulu Vašíčka už bylo vyrovnáno - 2:2. To asi i brankář Kája podcenil, když stál příliš vpředu a na Maršíčkovu vysokou střelu nedosáhl. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.
  Začátek druhé půle jsme zachytili lépe my, když Šmídl ve 38. minutě důrazem zkompletoval svůj hattrick - 3:2. O tři minutky později mohlo být veseleji, ale Sehnoutka svůj brejk zakončil jen střelou do břevna! Ve 48. minutě Čárný po akci zprava však křižnou ranou dal prakticky vítěznou branku - 4:2. Kapitán hostí Hegyi v 60. minutě už jen zajímavým gólem přímo z rohu snížil na konečných - 4:3.  Nutno ještě dodat, že několik dalších šancí zůstalo nevyužito. Po delší době tak mohl hned po utkání ještě na hrací ploše a pak i v kabinách zaznít vítězný pokřik. 

Zase všichni makali a zaslouží velkou pochvalu a dík. A už teď se těšíme na příští sobotu 16.4. , kdy přivítáme v 9:30 Heřmanův Městec. Jen tak dál !

Sestava : Zunt - Čárný, Málek, Hrzán, Semerád - Klein, Míšek, Tomíška, Šmídl - Sehnoutka, Skokan (Dunka, Němec, Krška, Vašíček)