Starší žáci - referát z utkání Třemošnice - Holice.

27.03.2016 10:26


ŽSK Třemošnice - SK Holice - 1 : 2 (1:0)
Branky : 27. Čárný David - 45. Fous Michal, 65. Málek David

K prvnímu jarnímu mistrovskému utkání vyběhli starší žáci po nepříliš 
povedeném podzimu, kdy získali pouhé tři bodíky o velikonoční bílé sobotě netradičně ve 14:00 proti favoritu z Holic. Tato věková kategorie je zřejmě v současné době nejproblémovější, ale za posledních čtrnáct dní se udělal velký kus práce a všichni věříme, že navrátilci v sestavě a s nimi všichni ostatní poctivě potrénují a brzy se to projeví nejen výsledkově, ale především výkonem na hřišti a to vše je hlavně proto, aby je fotbal začal zase bavit a pokračovala návaznost do dorostu potažmo dospělých.

Po loňském krutém výprasku 10:0 vyrukovala proti Holicím o hodně jiná sestava a přestože byli holičtí lepším mužstvem na těsnou výhru se natrápili. To i proto, že před koncem první půle ve 27. minutě jsme dokonce jedním z navrátilců Davidem Čárným otevřeli skore a vedli 1:0. Ve druhé části pak po pěkné akci ve 45. minutě hosté vyrovnali a když už se takřka schylovalo k penaltám, udělali jsme pět minut před koncem opět chybičku asi i díky docházejícím silám a hosté tak rozhodli o tom, že tři body putují do Holic. Bohužel...

Přesto zaslouží všichni pochvalu a příští sobotu 2. 4. 2016 se porveme o body nyní v tradičním čase v 9:30 v Hlinsku.


Třemošnice : Zunt Karel - Skokan Pavel, Tomíška Tadeáš, Málek Ondřej, Semerád David - Míšek Josef, Šmídl Roman, Dunka Patrik, Sehnoutka Daniel, Čárný David, Vašíček Miroslav (Němec Zbyněk, Pokstefel Petr, Krška Daniel, Klen Kamil)