Starší žáci - referát z utkání Přelouč - Třemošnice

27.04.2016 22:30


FK Přelouč - ŽSK Třemošnice - 5 : 0 (2:0)

Poslední zápas základní části předehráli starší žáci v Přelouči. Výsledek je 
na jedné straně možná krutý, ale zřejmě vypovídá o současném stavu. První branku jsme obdrželi díky pravidlu "nedáš, dostaneš". Po Šmídlově šanci z protiútoku 1:0. Těsně před přestávkou pak Kája v brance naněkolkrát chtěl zkrotit míč do rukavic, ale bohužel se mu to nepodařilo 2:0.  Přitom některé pasáže první půle vypadaly zajímavě, ale bohužel si neumíme vyhovět, najít volného spoluhráče a hlavně přesně zakončit. I když to bych křivdil Romanovi, kterému pěknou střelu domácí gólman vytěsnil.
 Ve druhé části, kdy jsme chtěli zápas otočit, protože při vší úctě k přeloučským to určitě bylo v našich silách, jsme opět nehráli špatně, ale branky dávali domácí... Nejprve nás domácí ve 43. minutě pěkně vykombinovali - 3:0, vzápětí resp. o dvě minutky později Míra na beku ztratil míč a bylo to 4:0 a po nepotrestaném ač nechtěném faulu útočícího hráče a jeho následném brejku v 60. minutě konečných 5:0. Při několika našich šancích byl proti změně skóre vynikající domácí brankář. Výsledek mohl být jiný a přestože je to neuvěřitelné, klidně i v náš prospěch, realita je bohužel však takováto...

Nyní budeme čekat na los zápasů o konečné umístění. Tento víkend je tedy volno, doléčíme některá zranění a budeme věřit, že v posledních šesti zápasech získáme nějaký bodík, ale hlavně, že budeme předvádět dobré výkony.