Starší žáci - referát z utkání Litomyšl - Třemošnice

22.05.2016 09:18

Starší žáci

Jiskra Litomyšl - ŽSK Třemošnice - 2 : 3 (1:1)
Branky: Roman Šmídl 2,Patrik Dunka

 

Úvod utkání jsme zaspali, hned ve 2.minutě se domácí dostali snadno do vedení, kdy využili našeho statického postavení obránců.

Nicméně postupem času jsme se dostávali do hry a byli domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Po ukázkové(!!!) akci po ose Šmídl-Míšek-Dunka jsme vyrovnali posledně jmenovaným na poločasových 1:1.

O přestávce jsme si všichni zdůraznili, že soupeř nejvíce hrozí po dlouhých nákopech domácího brankáře za naši obranu. Tento způsob hry domácích jsme eliminovali kvalitní a taktickou hrou našich stopérů. Kombinacemi po stranách hřiště jsme si vytvářeli výhodné pozice, které jsme dvakrát Romanem Šmídlem gólově využili a ujali se  vedení 3:1. Domácí ovšem nesložili zbraně a v závěru po rohovém kopu a následné skrumáži dokázali snížit na konečných  2:3.

Výsledek samozřejmě potěšil všechny, ale více potěšilo dodržování a plnění pokynů.  Všichni hráči si musí uvědomit, že když není natrénováno (bohužel) k úspěchu vede bojovnost a týmové pojetí.

 

Sestava : Karlos Zunt Štastný - Pavek Hrzáň, Roman Málek Halasz, Petr Rapi Šír, Míra Vašíček (20.Pavel Skokan) - Pepa Míšek,Roman šmídl, Tadeáš Tomiška, Patrik Dunka.Dan Sehnoutka, Kamil Klein (36.Láďa Novák)