Starší přípravka se zúčastnila hal. turnaje v Bělé pod Bezdězem.

04.12.2017 17:27


Starší přípravka se po skončení podzimní části krajské soutěže zúčastnila halového turnaje v zánovní hale v Bělé pod Bezdězem.

Ve skupině jsme po výhrách nad Boleticemi - 4 : 0 (2x Mostecký, Rožek, Nováček), výběrem OFS Mladá Boleslav r. 2008 - 2 : 0 (2x Šmídl) a Dolním Bousovem - 2 : 1 (2x Nepovím) obsadili 
první místo a v semifinále nás čekaly Kosmonosy. S těmi jsme zvítězili - 2 : 0 (Pilař, Mostecký) a postoupili tak do boje o "zlato". Tam jsme narazili na velice těžkého soupeře Arsenal Česká Lípa, kde je mimochodem stále registrován jako hráč i reprezentační trenér a třemošnický rodák Karel Jarolím... Po velice vyrovnaném průběhu branka během třinácti minut finálového zápasu nepadla a šlo se na tři penalty. První českolipští dali vedle, náš Jakub Nepovím nekompromisně proměnil, českolipští opět branku netrefili, Matěj Tlustý bohužel nerozhodl (trefil na středu branky brankaře...) a nakonec Pavel Kolbaba reflexivně nohou nedovolil soupeři vyrovnat a bereme tak první flek...

Turnajem jsme propluli bez většího zaváhání a všem patří obrovská pochvala za bojovnost a předvedené výkony. Snad jsme zde zanechali dobrý dojem. Domácím pořadatelům děkujeme za pozvání a skvěle zvládnutou organizaci včetně zajímavého ceremoniálu při předávání cen za přítomnosti Mikuláše, Anděla i Čertice:-).

Nyní nás čeká domácí vánoční turnaj 16. 12. 2017, kterého se zúčastní všichni, protože budeme stavět dva týmy  a pak pár dní volna.

Sestava : Kolbaba - Nepovím, Pilař, Rožek, Mostecký - Nováček, Tlustý, Nesládek,
Šmídl