Starší přípravka - referát z turnaje v Třemošnici

25.04.2018 20:11

Desáté kolo Krajské soutěže přípravek jsme sehráli v neděli 22.4.2018 na domácím stadionu. Tentokrát jsme poměřili své fotbalové dovednosti proti týmům D. Újezdu, Slatiňan a Přelouče.

ŽSK Třemošnice - Sokol Dolní Újezd -
7 : 2 (2:1)
Branky: Rožek 2, Nováček, Mostecký, Klepetko, Šmídl, Brožek, vlastní 1

Domácí turnaj jsme zahájili proti D. Újezdu. Zároveň se jednalo o první souboj s tímto soupeřem na jaře. První poločas byl vyrovnaný po všech stránkách. Oba týmy si vytvořily několik příležitostí ke skórování. Naši kluci v prvním poločase zamířili „do černého“ dvakrát a soupeř jednou. V druhém poločase se naše hra ještě o kousek zlepšila přidali jsme dalších pět gólů do brány soupeře a jednou jsme zamířili do vlastní sítě. Výsledkem byla přesvědčivá výhra v poměru 7:2.

 

ŽSK Třemošnice - Spartak Slatiňany - 5 : 11 (2:4)
Branky: Mostecký 3 Rožek, Cipryán

V druhém zápase nás čekala opět první jarní konfrontace s týmem Slatiňan. Bohužel se nám nepodařilo navázat na kvalitní výkon z prvního zápasu. Naše hra byla jako na houpačce. Začátek zápasu jsme úplně nezvládli a velmi brzo jsme pustili soupeře do dvoubrankového vedení, tento rozdíl ve skóre vydržel až do poločasu, který skončil 2:4. V druhém poločase jsme hráčům Slatiňan naservírovali tři góly téměř na „zlatém podnosu“ díky naší nepřesné rozehrávce. I přes nepříznivý vývoj zápasu se kluci nevzdávali a díky snaze se podařilo snížit na 5:7. Ovšem poté opět přišla naprosto strašidelná pětiminutovka, kdy jsme přestali hrát a inkasovali jsme další čtyři branky a konečný účet tohoto zápasu se uzavřel na skóre 5:11.

 

ŽSK Třemošnice - FK Přelouč - 2 : 0 (2:0)
Branky: Klepetko, Rožek

K poslednímu zápasu jsme nastoupili proti hráčům Přelouče. Kluci chtěli zapomenout na předešlý nepovedený zápas, což se jim celkem dařilo. Již v prvním poločase jsme se trefili dvakrát. V druhém poločase jsme se už nikdo z kluků střelecky neprosadil. Velmi kladně hodnotíme, že kluci pomohli Pavlovi uhájit v posledním zápase čisté konto a poločasový výsledek byl zároveň výsledkem konečným.

Sestava: Kolbaba (2. zápas Brožek) - Cipryán, Nováček, Mostecký, Rožek, Šmídl, Klepetko D., Gauč

K dalšímu kolu KS miniligy přípravek zajíždíme na hřiště Holic a to v sobotu 28.4.2018.