Starší přípravka - referát z turnaje v Třemošnici.

21.10.2017 20:27

 

Poslední podzimní kolo miniligy starších přípravek jsme pořádali na domácím stadion v Třemošnici. Našimi dnešními soupeři byli fotbalisté Poličky a Chocně.

 

ŽSK Třemošnice -  Polička - 3 : 8 (1:4)
Branky: Nováček, Klepetko, Cipryán

Dnešní fotbalové dopoledne jsme zahájili zápasem proti Poličce. Za celý podzim se jednalo o nejlépe sehraný zápas proti tomuto týmu. Hned v prvních minutách jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, bohužel se nám je nepodařilo proměnit ve vedoucí góly. Úspěšnost v proměňování vypracovaných šancí se nakonec ukázal jako rozhodující faktor, který určil výsledek a ráz celého zápasu. Jelikož hráči Poličky většinu svých šancí dokázali proměnit v gólovou radost. Poločasové skóre bylo 1:4. Hned na začátku druhého poločasu jsme snížili na 2:4 a donutili jsme tým Poličky včasným přistupováním a důrazem v soubojích k občasným nepřesnostem v rozehrávce. I přes náš dobrý vstup do druhého poločasu hráči Poličky zatížili náše skóre stejným počtem branek jako v prvním poločase. Nám už se podařilo pouze kosmeticky upravit výsledek na konečných 3:8. I tak bych všechny naše fotbalistky a fotbalisty chtěl pochválit za předvedený výkon.

 

ŽSK Třemošnice - FK Agria Choceň - 9 : 8 (5:5)
Branky: Rožek 4, Klepetko 3, Nováček, Šmídl

Opět po týdnu jsme poměřili své fotbalové dovednosti s týmem Chocně. Oproti minulému týdnu se jednalo o gólově velmi vyživný zápas. Jednalo se o vyrovnaný zápas po všech stránkách. Na naší hře byla vidět zjevná únava i když se jednalo teprve o druhý zápas dne. I díky těmto úsekům, kdy jsme „tahali nohy“, se snáze prosazovali fotbalisté Chocně. Poločasová přestřelka skončila 5:5. Druhý poločas pro nás tedy začínal „defacto 0:0“. Na začátku druhého poločasu jsme předváděli zlepšenou hru a dostali jsme se do průběžného vedení 9:6. S ubíhajícím časem nám opět docházela šťáva a hráči Chocně nás přehrávali a tato převaha měla za následek snížení na 9:8, což bylo i konečné skóre tohoto zápasu. Po tomto zápase bych chtěl apelovat na hráče, aby přestávku mezi zápasy využili k odpočinku a doplnění energie formou lehkého občerstvení (ovoce), tak aby se neopakovala situace, která nás potkala dnes

Sestava : Kolbaba(2.zápas Gauč) - Cipryán, Nováček, Rožek, Šmídl, Šafránková, Klepetko D., Smutný, Halás, Charvát

Tímto víkendem jsme ukončili podzimní část Krajské miniligy starších přípravek. Sezóna ovšem nekončí a nyní na ni navážeme přípravou v hale, tak abychom byli na jarní část miniligy přípravek připraveni co nejlépe.