Mladší žáci na turnaji v Bělé pod Bezdězem.

08.12.2018 18:29

V sobotu 8.12. 2018 jsme se zúčastnili Mikulášského turnaje v pěkné hale v Bělé pod Bezdězem, kde jsme vloni ještě jako starší přípravka s r. 2007 zvítězili... Hrálo se ve dvou skupinách po čtyřech, první dva postoupili do semifinále.

Za řekněme obhajobou jsme vykročili šťastnou výhrou 1:0 (Škaryd) 
nad Arsenalem Česká Lípa, za které nastoupil náš bývalý hráč Tomáš Bohatý a nutno dodat, že patřil k nejlepším hráčům turnaje. Druhý zápas ve skupině jsme poměrně jednoduše vyhráli nad Dobrovicemi 3:1 (Rožek, Mostecký, Kolbaba). Vývoj ve skupině byl před naším posledním zápasem takový, že postoupíme z prvního místa a vyhneme se ligovým Neratovicím r. 2006, který své soupeře válcoval. Přesto či právě proto jsme onen zápas úplně nezvládli a prohráváme 0:2 s výběrem OFS Mladá Boleslav r. 2007. V semifinále po bojovném výkonu ve vyrovnaném zápase vítězímě nejtěsnějším rozdílem 1:0 (Spěvák) s Mnichovohradišťským SK. Našim finálovým soupeřem byly dle očekávání Neratovice, které byly oproti ostatním o level výše (ve skupině 3 výhry skóre 18:0, v SF výhra 5:1 s výběrem MB 2007...). I přes obrovskou snahu a několik skvělých zákroků Kolbaby, který si nakonec i díky nim odnesl cenu pro nejlepšího brankáře turnaje, prohráváme 0:5, ale se vztyčenou hlavou ! Turnaj jsme si užili nejen díky skvělému umístění, ale i obě téměř dvouhodinové cesty stály za to...

Poděkování patří všem hráčům, kteří velice dobře reprezentovali třemošnický fotbal, ale i paní Tiché, která sponzorsky zastřešila dopravu minibusem.

Celkové pořadí : 1. Neratovice, 2. Třemošnice, 3. Mnichovo Hradiště, 4. Výběr OFS Mladá Boleslav 2007, 5. Arsenal Č. Lípa, 6. Dobrovice, 7. Sporting Mladá Boleslav, 8. Lokomotiva Česká Lípa

Příští sobotu 15.12. 2018 pořádáme tradiční Vánoční turnaj doma, kterého sezúčastní všichni naši hráči a někteří z Ronova, kteří vytvoří dva týmy no a dalšími mužstvy bodou Horní Bradlo, Stolany, Vrdy a Golčův Jeníkov.

Sestava : Kolbaba - Spěvák, Tlustý, Rožek, Škaryd - Nováček, Pilař, Tichý, Mostecký

 

Dole zleva : Škaryd, Mostecký, Kolbaba, Rožek

Nahoře zleva : Nováček, Tichý, Spěvák, Pilař, Tlustý

Trenéři : Spěvák st. a Kolbaba st.