Starší přípravka hodnotí podzimní část.

30.10.2019 20:23


Krajská soutěž starších přípravek podzim 2019 - HODNOCENÍ

Na podzim jsme sehráli 21 zápasů,v nichž jsme 3 krát Vyhráli, 2 krát remizovali a v 16 případech jsme odešli poraženi,při hrozivém skore 67:150

Na našich brankách se podíleli tito hráči - Po jednom golu Patrik Charvát, Tomáš Šafránek a Jenda Zumfe, 2 goly dal Radim Čapka, 4 Aleš Procházka, 6Michal Zvolský, 7 Dominik Devera, 14 Petr Klepetko, 15 Michal "Frantík" Tyller a nejlepším střelcem se 16 goly byl Lukáš Novotný.

Přejděme k samotnému hodnocení:takto špatné výsledky beru z velké části na sebe, protože jsem hráčům asi nedokázal vysvětlit a naučit je makat a hrátlépe v celých zápasech a ne je v určitých ůsecích.Každého trenéra by za takovéto výsledky dávno vyhodili.Myslím,že kdyby kluci prodali v zápasech coumí,přibylo by nám dost výher a porážky by nám pěkně ubyli.Vímco v nich je, ale bohužel to nedokážeme přenést na hřiště.Snad jen zatím. Tímto padá samozřejmě vina také na ně samotné.

Takže teď budeme přes zimní přestávku trénovat jednou týdně na umělé trávě, v případě extrémě špatného počasí v hale + výběhem v našem okolí,abychom úplně nezlenivěli. V plánu máme taká aspoň 2 halové turnaje,z toho jeden domácí předvánoční 14. 12. 2019

Také doufám,že u fotbalu všichni vydrží a budeme se všichni těšit na jaro, které bude výsledkově doufejmě lepší.

Kádr pro podzim tvořili tito hráči a hráčky : Radim Čapka, Dominik Devera, Patrik Charvát, Matyáš Ježek, Petr Klepetko, Dominik Klusák, Markéta Marková, Lukáš Novotný, Aleš Procházka, Tomáš Šafránek, Tereza Tučková, Michal Tyller, Matěj Vystavěl, Jenda Zumfe a Michal Zvolský.

 Takže sportu zdar a FOTBALU zvlášť