Sedmé přípravné utkání dospělých.

07.03.2016 15:37


ŽSK Třemošnice - Bílé Podolí - 2 : 2 (1:1)
25., 60. Forman - 13. Švadlenka, 75. Fuxa

Hosté vedli díky brance Švadlenky. Domácí pak dvěma brankami po rohových kopech skóre otočili. V 75. minutě pak do sítě domácího gólmana zapadl centr Fuksy a zápas tak skončil remízou 2:2.

„Naše nasazení odpovídalo tomu, že jsme včera hráli. Nicméně jsme sestavu přizpůsobili soupeři, který hraje krajský přebor tak, abychom co nejméně inkasovali. To se docela povedlo,“ oddychl si Bohuslav Šváb a navzál:  „Domácí byli lepší na míči. My jsme ale byli nebezpeční v útoku. Šance jsme si vytvořili. Jsem spokojený,“ řekl Bohuslav Šváb.  „Jen mě mrzí dvě svalová zranění hráčů, ale věřím, že to nebude nic vážného,“ uzavřel.

"Hráči si neporadili s úpornou obranou Podolí a své šance opět neproměnili. Na míči jsme byli jednoznačně lepším mužstvem. Po chybách v obranné činnosti jsme dvakrát inkasovali. Terén byl pro obě mužstva těžký, ovšem více vadil naší kombinační hře. Trenér Cirkl chtěl  odzkoušet varianty v útoku - Šebek/Forman, Forman/Hejcman a Hejcman/Menšík, což se konečně v posledním přípravném utkání podařilo. Mnohem horší problém tohoto posledního přípraváku utkání byla neúčast dvou krajních beků - Petra a Kaliny. To se ve hře dozadu projevilo. Zmatené bránění, žádná komunikace mezi brankářem a stopery, zbytečná snaha o konstruktivní řešení herních situací zadáky atd.. To vše přinášelo nemalé problémy při ojedinělých návštěvách soupeře v naší šestnáctce. Menší šrámy si odnesli ze hry J.Vančura a Forman. Doufám, že do utkání s Chocní budou všichni hráči vpořádku, ukončí své boční aktivity a přistoupí k prvnímu mistrovskému utkání zodpovědně," zhodnotil utkání předseda klubu Tomáš Jambor. 

ŽSK Třemošnice : Auersvald - Brom, Kunášek, Culek, O. Vančura - M. Šindelář, J. Vančura (46. Menšík), Kvíčala, P. Šindelář - Šebek (46. Hejcman), Forman (65. Filip)

Bílé Podolí: Červinka – Toman, Šálený, Šváb, Svoboda – Jos. Fejfar, Kupka, Fuksa, Chmelař, Hájek – T. Švadlenka. Střídali: Čakovský, Jansa, Štoček. Trenér Bohuslav Šváb.