Přípravné utkání dorostu s Chotěboří.

10.02.2019 18:14


Chotěboř - Třemošnice - 11 : 5 (2:3)

Dorost odehrál výsledkově divoký zápas, který byl premiérovým vstupem do 
jarní přípravy na UMT v Chotěboři s tamním účastníkem KP Vysočina. Nejen konec jarních práznin, ale i několik omluv a třeba i myšlenek některých hráčů na konec kariéry po podzimu či účast čtyřech hráčů v "předzápase" za dospělé, dělalo problém při sestavování mužstva. Bohudík jsme i díky třem starším žákům a "hostování" našich dvou bývalých hráčů, dali dohromady tým,  který po půl hodině vedl převapivě, ale zaslouženě 0:3. Pak jsme ale v poslední pětiminutovce obdrželi hloupě dvě branky a první půle tedy skončila 2:3 v náš prospěch.

Ve druhé půli se po prostřídání projevila nejen horší fyzička a únava, ale i nezkušenost a hlavně to, že jsme do zápasu naskočili absolutně bez přípravy. Možná i proto se narodil divoký konečný výsledek 11:5 ve prospěch domácích. Tolik branek nepadlo možná ani na nedalekém zimáku...

Zápas jako takový nemá příliš důvod rozebírat, jsme na začátku přípravy. Spíše se musíme soustředit na to, abychom jaro odehráli se ctí, když notabene nemáme soutěž rozehranou zle, ale všichni a hlavně ti, kteří chodí - nechodí či jak jsem již uvedl chtějí snad končit, si musí uvědomit, že není fér nechat mužstvo ve štychu. Nejde jen o reprezentaci Města, ale sport - fotbal dělají hlavně pro sebe ! To znamená poctivě trénovat ať už konečně při "dorosteneckém" tréninku nebo společně s dospělými a na zápas se scházet v dostatečném počtu (těch co mohou hrát je dokonce 18!!!) a nespoléhat často na pomoc starších žáků!


Nyní nás čeká 23.2. halový turnaj v Třebši a jedeme dál...


Sestava : Mrázek - Míšek, Jeřábek, Krška, Michálek - Kmoníček, Šmídl, Jelínek M., Halás - Oswald D., Klein (Pavlík, Oswald T., Červeňák)