Páté přípravné utkání dospělých s FC Chotěboř B.

22.02.2016 15:46


FC Chotěboř B - ŽSK Třemonice - 2 : 2 (1:1)
Branky : 39. Šebek, 62. vlastní

Další přípravné utkání se odehrálo na UMT v Chotěboři s místním B týmem doplněným o některé hráče širšího kádru A mužstva. Vývoj utkání byl opět herně v naši režii, ale 
zase a znovu dokola !!!! po hrubce naší obrany ( jmenovitě Culka) v 35.minutě, jsme obdrželi z ojedinělého protiútoku první branku. Minutu na to chyboval tentýž hráč ale naštěstí tyč Auersvaldovi branky zabránila druhému gólu v naši síti.
   Nutno podotknout, že šance Šebka (na poslední chvíli zblokovaná střela v pokutovém území), 2x Hejcmana, který postupoval vždy sám na gólmana domácích a  M.Šindeláře zůstaly nezužitkovány. Do poločasu (39. minuta) se ještě dobře zorientoval v pokutovém území Šebek a dobře mířenou střelou za tyč srovnal skóre.
   Druhou půlku jsme začli tlakem. Ten vyústil nejprve v 60. minutě tyčí M.Šindeláře a v 62. minutě po pěkném průniku a Kvíčalově křížné přihrávce do malého vápna domácích vlastním gólem a vedením 2:1. Další šance v průběhu poločasu zústaly nezužitkovány. Následně přišla 80. minuta a kuriozita na trávnících neviděná. Hra  se  dvěma balóny - jeden na správné straně u pokutového území domácích, kde presoval Šebek a druhý vhozený do hry jiným hráčem domácích za záda našich zadáků na zcela neobsazeného útočníka domácích. Ten postupoval sám na Auersvalda a své sólo nikým nestihán proměnil a srovnal skóre na 2:2. Nikdo z našich hráčů nebyl schopen na dannou situaci vůbec reagovat.Zmatený a nerozhodný rozhodčí nevěděl vůbec o tom, co se děje a i přes protesty hostujícího týmu branku uznal. Nepochopitelné, ovšem nutno přiznat - zcela originální. V 86. minutě neproměnil Culek pokutový kop.
Utkání na pěkném umělém trávníku za stálého deště splnilo účel a hrál se oboustraně pohledný fotbal.

Třemošnice : Auersvald - Petr, Kunášek, Culek, Kalina - P. Šindelář (Brom), J. Vančura, Kvíčala, M. Šindelář - Šebek, Hejcman ( 46. Menšík)

Omluveni :  Forman (zranění), O.Vančura (mimo ČR), Filip (zranění), Stehlík (nemoc), V. Rychnovský (ukončil aktivní činnost !!!)