Muži / V posledním kole prohra v Libišanech

20.06.2023 20:53

Muži :

FC Libišany - ŽSK Třemošnice - 4:0 (1:0) 
Branky : 


Sestava : D. Oswald - Lazaridis, Krška, Petr (46. Tlapák), P. Šindelář, J. Vačura, O. Vančura, Forman,Tomiška, Šmídl, T. Oswald (61. Žďánský), M. Šindelář 


První poločas začal aktivně, s oběma týmy usilujícími o vedení. Libišany však ukázaly větší útočnou sílu a ve 26. minutě se prosadil Jan Fidra, který otevřel skóre zápasu. Domácí tým pokračoval v tlaku a v 43. minutě zvýšil Lukáš Kraják na 2:0, což bylo také skóre do přestávky.

Ve druhém poločase pokračovala dominace Libišanů. Ondřej Kraják vstřelil svůj první gól zápasu v 52. minutě a navýšil vedení na 3:0. Ondřej Kraják se v 62. minutě opět trefil do sítě soupeře a uzavřel skóre zápasu na konečných 4:0 ve prospěch Libišan.

Libišany předvedly skvělý výkon a využily své šance k zakončení. Obrana Libišan však neměla svůj den, pouštěla soupeře do několik vyložených šancí ale vše pochytal skvěle chytající Zdeněk Zasadil.

Celkově vzato, vítězství Libišanů 4:0 bylo zasloužené a odrazem jejich vynikajícího výkonu. Zápas přinesl skvělý fotbalový zážitek s efektivním zakončením a dobrou obranou. Libišany se tak posunuly v tabulce výše a budou pokračovat ve svém úsilí o další úspěchy. Třemošnice si z tohoto zápasu odnesou lekci a budou se muset soustředit na zlepšení svého výkonu v příštích zápasech (zdroj Fotbalunas.cz).

Ohlas z kabiny domácíchJsme rádi za poslední vítězství v této sezóně, potvrdili jsme tím druhé místo v krajském přeboru a nejlepší útok v lize!