Muži / Dohrávka 22. kola v Moravanech

28.04.2023 17:54


Sokol Moravany - ŽSK Třemošnice 2:4 (2:3)
B : 9. Kakrda, 35. Formánek - 11.,31.,45. Šmídl, 73. Šebek 
 


Sestava : D. Oswald - Krška, Petr, P. Šindelář, J. Vančura, O. Vančura,  Šebek, Petrlík (62. T. Oswald), Forman (59. Tlapák), M. Šindelář, Šmídl (85. Lazaridis) 

Hostující tým však rychle odpověděl a v 11. minutě srovnal stav díky gólu Romana Šmídla. Poté následovala penalta, kterou Roman Šmídl proměnil a poslal hostující tým do vedení 2:1. Domácí tým se však nevzdal a v 35. minutě Pavel Formánek vyrovnal na 2:2. Ovšem hosté se dokázali znovu ujmout vedení díky gólu Romana Šmídla, který se trefil ve 45. minutě.V druhém poločase se už hostující tým udržel a když se v 73. minutě trefil Jiří Šebek, posunul skóre na konečných 4:2 pro Třemošnici.Zápas byl tedy vyrovnaný, avšak hosté dokázali využít své šance a střelecky se prosadili čtyřikrát, zatímco domácí tým skóroval pouze dvakrát.Toto jsou základní informace o zápase mezi Moravany a Třemošnicí, včetně gólů a jejich střelců.

 

Marek Lukáš (Moravany) : První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, se šancemi na obou stranách. Zlomový gól zápasu přišel ve 45. minutě, když jsme úplně zbytečně inkasovali gól do šatny. Druhý poločas jsme zkoušeli ztrátu dotáhnout, ale bohužel se nám to už nepodařilo a soupeř udeřil z rychlého protiútoku. Soupeř nám ukázal, jak se hraje o záchranu, nasazení, bojovnost, efektivita. Jestli se chceme udržet, tak musíme hodně přidat.

 

David Oswald (Třemošnice): Utkání bylo od první minuty dost bojovné a vyhrocené, ale zaslouženě jsme vyhráli a odvezli si důležité 3 body