Muži / Celkově šlo o těsné a napínavé utkání ...

30.05.2023 17:47


ŽSK Třemošnice - Č. Třebová - 1:0 (0:0) 
Branky : 66. Oswald Tadeáš


Sestava : D. Oswald - Krška, Tlapák (70. Lazaridis), Petr, P. Šindelář, J. Vančura, O. Vančura, Petrlík (39. T. Oswald), Šebek, Šmídl (79. Tomiška), M. Šindelář
 

První poločas mezi Třemošnicí a Českou Třebovou byl velmi vyrovnaný ale mnoho gólových šancí neukázal. Ačkoliv obě strany měly své šance, gólmáni obou týmu chytaly výborně a do kabin se tak šlo za stavu 0:0 

 

Ve druhém poločase se hra otevřela a Třemošnice se dokázala prosadit. V 66. minutě se střelecky prosadil Tadeáš Oswald a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento jediný gól utkání se nakonec stal rozhodujícím.

Česká Třebová se snažila vyrovnat, ale Třemošnice dobře bránila a udržela si vedení až do konce zápasu. Vítězstvím 1:0 si Třemošnice připsala tři body a ukončila utkání s úspěšným výsledkem. Česká Třebová se naopak musí spokojit se ztrátou bodů, přestože odehrála vyrovnaný zápas.

Celkově šlo o těsné a napínavé utkání, ve kterém jediný gól rozhodl o vítězi. Třemošnice si tak připsala důležité body a pokračuje ve svém boji v krajském přeboru.(zdroj : fotbalunas.cz)
 

David Oswald (Třemošnice) Zasloužená výhra 1:0, hosté jsme nepustili do žádných větších šancí a pohlídali si závěr utkání.