Mladší žáci - referát z utkání Třemošnice - Pardubičky

11.04.2016 17:08


ŽSK Třemošnice - SK Pardubičky - 1 : 1 (1:0)      
Branky : Marek JeřábekV sobotu jsme přivítali na domácím hřišti soupeře SK Pardubičky.


S přáním potvrdit kvalitní výkon z minulého týdne a bodově se v tabulce přiblížit našemu soupeři jsme do utkání vstoupili opět aktivně.

Konstruktivní rozehrávkou i  mezihrou jsme si připravovali šanci za šancí, ale ani z bezprostřední blízkosti jsme nedokázali brankáře hostí překonat. V prvním poločase se tak ujala pouze umístěná střela Marka Jeřábka.

Bohužel jsme ve střelecké nemohoucnosti pokračovali i v druhém poločase, brankáře hostí jsme rozchytili a tak přišel trest. Soupeř z nenápadného útoku po chybě obrany vyrovnal. S remízou jsme se ale nechtěli smířit, ale ani poslední tutovka Dana Marka neznamenala naše vítězství.

Stejně jako v posledním domácím utkání s Holicemi, tak i dnes jsme se  nerozvážným a nedůrazným zakončením připravili o výraznější bodový zisk a pocit vítězství. V tréninku se tedy  mimo jiné musíme více zaměřit na efektivní řešení finální fáze včetně zakončení.

I přes domácí bodovou ztrátu si celý tým zaslouží pochvalu za neustálou snahu a  bojovnost.

Sestava : Jakub Tlustý-Marek Jeřábek,Jirka Tyller-Štěpán Míšek,Tomáš Tlustý,Lukáš Skokan-Dan Krška,Tomáš Dočekal (Tadeáš Oswald,Vašek Michálek,Lukáš Vlček, Dan Marek)