Mladší žáci - referát z utkání Třemošnice - Litomyšl

13.06.2016 16:58

Na závěr soutěže kvalitní výkon

 

ŽSK Třemošnice - Jiskra Litomyšl - 6 : 1 (2:0)

Branky: 2x Štěpán Míšek, Tadeáš Oswald, Tomáš Benda, Tomáš Tlustý, Tomáš Dočekal

 

V posledním utkání jarní části jsme přivítali tým  Litomyšle, tým,který byl v nástavbové části soutěže naším největším rivalem.

Uvědomovali jsme si kvalitu soupeře a zodpovědně se na  duel připravili.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a po kombinacích jsme si vypracovali tři tutovky, které ovšem spálili v pořadí Tadeáš,Marek i Štěpán.

Proti pravidlu Nedáš-dostaneš byl ovšem  v brance Jakub  a následnou šanci  soupeře zlikvidoval.  První branky jsme se nicméně dočkali ve 13. minutě, kdy ostrý centr Tadeáše si hostující hráč srazil do vlastní branky. V následujících minutách jsme přidali na  důrazu a po aktivním napadání  a zisku míče Tomášem Dočekalem zvýšil Štěpán na poločasových 2:0.

Vstup do druhého poločasu se nám vyvedl a po brankách Štěpána a Tomáše T. jsme soupeře definitivně zlomili. V dalších minutách jsme zodpovědně bránili a po kombinacích si vytvářeli další šance. Gólově se v nich dokázali prosadit další naši Tomášové.

Soupeř vstřelil svůj čestný úspěch  až v 59. minutě z přísně nařízené penalty. Po závěrečném hvizdu se již Třemošnicí nesl náš vítězný pokřik a došlo i na  lachtaní děkovačku rodičům.

 

V posledním utkání jsme předvedli zodpovědný a kvalitní výkon. Dodržovali jsme obranné postavení celého mužstva, plnili zásady při vysokých a dlouhých  míčích soupeře,včetně zajišťování. Směrem dopředu jsme byli dostatečně pohybliví,odvážní a snaživí v kombinacích.

Pochvalu zaslouží opravdu všichni.

 

Sestava: Jakub Tlustý- Lukáš Skokan,Tomáš Tlustý-Adéla Kružíková,Marek Jeřábek,Vašek Michálek-Tomáš Dočekal,Štěpán Míšek (Lukáš Vlček,Tomáš Benda,Tadeáš Oswald,Daniel Marek,Jirka Tyller)

 

Následuje udržovací režim, fotbálek  úterý a  čtvrtek do odvolání!!!!!!

 

Hodnocení sezóny  bude následovat.