Mladší žáci - referát z utkání Třemošnice - H. Městec

01.06.2016 18:06

Referát z utkání mladších žáků.

 

Kanonáda pod Lichnicí

ŽSK Třemošnice - Jiskra Heřmanův Městec -
13 : 2 (6:0)
B : Marek Jeřábek 4,Tomáš Dočekal 3,Tadeáš Oswald 3,Adéla Kružíková (pk),Štěpán Míšek,Tomáš Tlustý

 

Po úterním odpoledním vydatném dešti jsme v podvečer nastoupili  na našem ideálně připraveném trávníku  k dalšímu utkání nástavby krajského přeboru mladších žáků. Po třech venkovních utkáních jsme přivítali tentokrát borce z Heřmanova Městce.

K domácímu utkání jsme se dostavili v kompletním složení, Adéla a dalších 15 týpků (Patrik a Pavel hráli pouze za SŽ), a proto jsme mohli pravidelně po pěti šesti minutách střídat dvě kompletní sedmičky+alternace Matěje.

Do utkání vstoupil ale aktivněji soupeř, naše první sedmička se v úvodu hledala, za to druhé sedmičce se hned první střídání vydařilo a Tadeáš načal soupeře dvěma góly (9´,12´), přičemž ten druhý byl výstavní vingl. V dalších střídáních jsme již soupeře zatlačili a přidali další branky. Poločasové vedení 6:0 stanovila v 26´ Adéla jistě proměněnou penaltou.

Vstup do druhého poločasu se opět lépe vydařil hostům, tentokrát dokázali v 31´ dokonce korigovat stav na 1:6. Poločasový záměr hrát maximálně na 3 až 4 dotyky ale v dalších minutách přinášel další branky v síti soupeře, celkem dalších sedm. Marek ukončil kanonádu v 59´ svojí čtvrtou brankou a stanovil konečné skóre na 13:2!

 

Dnešní utkání jsme až na úvody  obou poločasů sehráli aktivně a se zápalem pro hru. Dobrá  stavba hry byla daná dobrým pohybem našich hráčů ve všech formacích. Samozřejmě, že se vstřelenými góly byl herní projev koukatelný, ale  přijdou i utkání kdy budeme muset k aktivitě  přidat důraz a  více bojovnosti. Dnešním výkonem jsme odčinili tragický výkon v Chocni, Pochvala pro všechny. Stále je co ale zlepšovat. Takže ve čtvrtek na tréninku a v neděli jedeme za odměnu do Prahy fandit: Kdo neskáče není ČECH, HOP,HOP,HOP!!!!!!

 

Sestava: Jakub Tlustý - Jirka Tyller, Tomáš Tlustý - Vašek Michálek, Marek Jeřábek, Lukáš Vlček - Štěpán Míšek, Tomáš Dočekal - Lukáš Skokan, Tomáš Tlustý - Tomáš Benda, Dan Krška, Adéla Kružíková - Daniel Marek, Tadeáš Oswald (Matěj Tlustý)