Mladší žáci - referát z utkání Třemošnice - Choceň

07.05.2016 13:52

Referát z utkání mladších žáků.


ŽSK Třemošnice - FK AGRIA Choceň - 5 : 0 (1:0)
Branky: 3xPatrik Dunka, 2xJakub Tlustý (1xpk)

 

K prvnímu utkání nadstavbové části krajského přeboru mladších žáků los přivedl pod Lichnici mladé fotbalisty z Chocně.

Hosté nastoupili až na dvě vyjímky s hráči ročníku 2005.
V prvním poločase se hrála poměrně vyrovnaná partie. Nám se nepodařil zopakovat nástup do utkání jako v minulých utkáních, vázla kombinace, pohyb a většina přihrávek byla spíše ubrkaných než vědomých.  A tak snaživý a hbitý soupeř často pozlobil naši obranu i Adélu v brance. Až v 11.minutě se  individuálně prosadil Jakub,1:0. Mladíci z Chocně ovšem neustále hrozili, v závěru poločasu dokonce neproměnili přísně nařízený pokutový kop…

V druhém poločase jsme hlavně zlepšili pohyb, i když v naší hře bylo stále dost  nepřesností a náhod,  začali jsme soupeře postupně přehrávat. V úvodu druhého poločasu jsme proměnili pokutový kop a potom se čistým hatrikem prosadil Patrik.

Náš dnešní výkon byl těžkopádný, objektivní příčinou (mimo jiné)  byla účast několika hráčů na dopoledním školním turnaji Mc Donald Cup (3 zápasy) a  jejich únava. Zátěž a únavu  jsme tedy chtěli rozložit na celé mužstvo častým střídáním, čímž jsme se ale nemohli bohužel dostat do  tempa. Zdraví hráčů je ale přednější !

Příští neděli v Heřmanově Městci budeme snad všichni fresh.

Sestava : Adéla Kružíková (Jakub Tlustý) - Marek Jeřábek,Jirka Tyller - Lukáš Skokan,Tlustý Jakub(Adéla Kružíková),Tomáš Dočekal - Daniel  Marek,Tomáš Tlustý  (Patrik Dunka,Lukáš Vlček,Vašek Michálek,Tadeáš Oswald,Láďa Novák)