Mladší žáci - referát z utkání Choceň - Třemošnice

28.05.2016 09:40

Referát mladších žáků.

 

FK AGRIA Choceň - ŽSK Třemošnice - 2 : 2 (0:2)
Branky : Marek Jeřábek 2

 

Páteční předehrávku dalšího kola nástavby krajského přeboru mladších žáků jsme odehráli na krásném pažitu  choceňského sportovního areálu. Domácí nastoupili opět až na tři vyjímky s hráči ročníku 2005 !!

Ve 3. minutě jsme se sice rychle ujali vedení Markem, ale další minuty byly z naší strany opět bez pohybu, aktivity  a  plné nepřesností.  Domácí nás předčili v pohybu  a s podivem i v důrazu v osobních soubojích.  Slibně rozehrané kombinace jsme v zápětí pokazili nepřesnou předfinální nebo finální přihrávkou. Penaltový zákrok na Matěje rozhodčí neviděl a asi ani neslyšel. V závěru poločasu se i přesto   prosadil podruhé  Marek razantní střelou z dálky. Domácí hrozili také  pouze střelami z dálky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou zvýšit pohyb a zpřesnit hru. V úvodu druhého poločasu bylo patrné zlepšení, ale výraznější převahu, natož šance jsme si nevytvářeli. Nadějné akce Tadeáše jsme nedotáhli do konce. Ve 48.minutě chyboval Jakub při rozehrávce a domácí snížili na 1:2. Domácím narostla křídla a hned o minutu později  využili naši nerozhodnost  před Jakubem a zaslouženě vyrovnali na 2:2.  Závěrečných deset minut bylo z naší strany už chaotických a vítěznou branku jsme už nezasloužili.

Dnešní náš výkon byl tragický, individuální výkony některých „chodičů “a lenochodů byly přímo odstrašující.  Jedinců, kteří chtěli běhat  a hrát fotbal  byla  výrazná menšina. Je smutné, že všechny starší kolegy zastínil svým výkonem benjamínek Matěj. Pochvalu zaslouží i přes svůj hendikep Tadeáš a Tomáš T.

Sestava : Jakub Tlustý - Tomáš Tlustý, Jirka Tyller - Lukáš Skokan, Marek Jeřábek, Vašek Michálek - Tomáš Dočekal, Adéla Kružíková (Matěj Tlustý, Dan Marek, Tadeáš Oswald, Tom Benda

 

V úterý máme šanci svůj strašidelný výkon napravit, kdy na domácím hřišti přivítáme Heřmanův Městec.