Mladší přípravka - referát z turnaje.

20.04.2016 16:51


ŽSK Třemošnice - FK Junior Skuteč - 6 : 7 (3:1)
branky: Tlustý 4, Mostecký, 
Cipryán

V tomto zápase jsme celkem zaslouženě ovládli první poločas. V domnění, že už máme zápas vyhraný jsme druhý poločas začali poněkud vlažněji. Jako trest přišlo celkem brzké snížení ze strany Skutče, které se dokonce na malý okamžik proměnilo ve vedení Skutče 4:3. Poté naši kluci zabojovali, srovnali na 4:4. Ovšem opět polevili v soustředěni a jako trest přišly další 3 branky Skutče. Měli jsme vcelku povedený konec druhého poločasu, ale na víc než snížení na konečných 6:7 to nestačilo.

ŽSK Třemošnice - SK Pardubičky -
6 : 0 (4:0)
branky: Tlustý 4, Klepetko 2


Tento zápas jsme začali také velmi dobře, o čem svědčilo minimum šancí ze strany Pardubiček. My jsme hráli celkem pohledný fotbal, kterému nechyběly nápadité akce a zejména góly. Poločasový výsledek, 4:0, mluví jednoznačně. Na druhý poločas jsem byl zvědavý jak ho zvládneme, ale kluci ho zvládli mnohem lépe, než v prvním zápase, přidali další dva góly a zaslouženě vyhráli 6:0.

ŽSK Třemošnice - FK Přelouč -
4 : 2 (2:1)
Branky: Brožek, Motecký, Klepetko, 
Nováček

Poslední zápas byl zřejmě nejvyrovnanějším zápasem dnešního dne. Hra byla z obou stran vyrovnaná, jak z pohledu šancí, tak i samotného  poločasového skóre. V druhém poločase začli trochu aktivněji hráči Přelouče, kterým aktivní hra přinesla srovnání skóre na 2:2. Kluci ovšem zabojovali, odměnou jim bylo vedení 3:2 a přibližně tři minutky před koncem zápasu přidal naši čtvrtou branku Ríša Nováček a rozhodl o našem vítězství 4:2. 

Sestava : Kolbaba(3. zápas Tlustý) - Nováček, Cipryán, Mostecký, Klepetko, Čapka, Brožek, Gauč

Info od trenéra Zdeňka Čapky