Mladší přípravka - referát z turnaje v Přelovicích.

21.05.2016 14:56

Poslední mistrovký turnaj se hrál v příjemném prostředí v Přelovicích.

Do prvního zápasu turnaje se Skutčí jsme vstoupili ospale a za pár minut jsme prohrávali 0 : 3 ! Pak jsme ale začali hrát a zápas nakonec otočili na konečných 7:4 (2x Rožek, 2x Mostecký, Klepetko Dan a Brožek).

S Přelovicemi byl výsledek jak na houpačce, ale nakonec se šťastným koncem pro nás 4:3 (3x Mostecký, Brožek).

Poslední zápas s Lázněmi Bohdaneč se až příliš experimentovalo předvším v brance, kdy první půli chytal Nováček a druhou Rožek. Přestože jsme vedli v jednu chvíli 6:2, po hrubých chybách a nedůslednosti v obraně došlo ke konečné remíze 7:7 (3x Tlustý, Klepetko Dan, Mostecký, Rožek, Brožek).

Příští sobotu 28.5. hrajeme v Lázních Bohdaneč Pohár PKFS, kde nás čeká sedm zápasů (Přelouč, Chrudim, L. Bohdaneč, Skuteč, Hlinsko, Přelovice a Chvaletice). Umístíme-li se do 3. místa, postoupíme do finále, které se hraje 4.6. v Letohradě.

Sestava : Kolbaba-Nováček, Brožek, Rožek, Mostecký-Čapka, Gauč, Klepetko, Šmídl v posledním zápase Tlustý, který jinak s Kolbabou pomáhali starším kolegům

Mimo soutěž si zahráli i ti méně vytížení, kterým pomohli kluci z minipřípravky a dvakrát si mohli vítězně zakřičet po výhrách 7:4 a 9:4 s 
Přelovicemi

Sestava: Smutný 2x, Halás, Kofroň, Horváth 4x, Ježek 4x, Bachratý 1x, 
Charvát, Devera 3x a Klepetko Petr 2x