Mladší přípravka - referát z turnaje v Třemošnice (30. 4.)

01.05.2017 09:53

Další, již jedenácté kolo miniligy mladších přípravek se odehrálo na domácím stadionu v Třemošnici. Našimi soupeři na domácím stadionu byly týmy Pardubiček, Chrudimi „B“ a Skuteč

V prvním zápase jsme své síly a dovednosti poměřili s týmem Pardubiček. Možná trochu svázáni nervozitou, že hrajeme na domácím stadionu před vcelku početnou diváckou kulisou jsme nevstoupili do zápasu ideálně. Oproti minulému kolu, kdy naše hra vypadala fotbalově, dařila se nám kombinační hra a dostávali jsme se i k zakončení, jsme se tentokrát ve všech těchto dovednostech hledali a na výkon z předešlého soutěžního kola jsme bohužel nedokázali navázat. Hned první šanci na skórování po pár vteřinách po zahájení zápasu jsme nedokázali využít. Důsledkem naší nedůrazné hry, kdy jsme byli u míče většinou až „druzí“, neobsazováním soupeřů při jejich rozehrávce a díky kombinaci několika dalších věcí se zrodila prohra v poměru 2:4. Našimi střelci v tomto zápase byli Dan Kl. a David Š.

K druhému zápasu jsme nastoupili proti týmu Chrudimi. I přes několik rad, které zazněli v kabině po prvním zápase jsme se opět na začátku zápasu trápili. V prvním poločase jsme měli mírnou herní převahu, která se ale vyznačovala zejména bojovností. Díky brankám Davida Š. a Tadeáše L. jsme se dostali do nadějného vedení 2:0. Bohužel těsně před koncem poločasu došlo na snížení ze strany Chrudimi na 1:2. V druhém poločase se hra vyrovnala, nám se bohužel nepodařilo i přes několik slibných šancí vstřelit další gól. Tým Chrudimi se ještě jednou prosadil a zrodila se remíza v jarní části, 2:2.

V posledním zápase jsme se potkali s týmem Skutče. Před tímto zápasem jsem kluky nechali v kabině,aby si sami řekli jak k tomuto zápasu přistoupí. Ani jeden z trenéru u jejich předzápasové porady nebyl, ale jejich týmový duch zafungoval velmi dobře.  Jednalo se o náš nejpovedenější zápas dne. Kluci na hřišti spolupracovali, povzbuzovali se a fungovali jako tým. Z toho těžil zejména David Š., který v tomto zápase zaznamenal čtyři vstřelené branky a byl hlavním tahounem k první výhře. Soupeř ze Skutče se téměř k ničemu nedostal i díky našemu včasnému přistupování k jeho hráčům. Střelecky v tomto zápase přispěli ještě Tadeáš L. a Patrik Č. Zrodila se vysoká výhra 6:0 a kluci si mohli zakřičet vítězný pokřik. Poté proběhla ještě „děkovačka“ fandícím rodičům a  byl konec jedenáctého soutěžního kola.


Sestava: Smutný(Brožek) - Bachratý, Čapka, Klepetko, Šmídl, Lipenský, Novotný, Brožek, Šafránek, Honzík, Carvát, Jež

K dalšímu kolu zajíždíme na hřiště Dolního Újezdu, dne 6.5.2017.