Mladší přípravka - referát z turnaje v Pardubičkách.

02.05.2016 23:05

Po týdnu jsme se opět sešli na dalším kole miniligy přípravky v Pardubičkách. Z důvodu několika omluv jsme dojeli v celkovém počtu patnácti hráčů v součtu mladší a starší přípravky. Hned po příjezdu jsme zjistili, že s námi pořadatelé pro toto kolo nepočítali a posunuli začátek všech utkání od 14:00, místo planovaného začátku ve 13 hodin. Ovšem nikdo se neobtěžoval nás o této změně informovat, i když si myslím že to patří k slušnému vychování. To bylo pár slov úvodem a teď už se vrhneme na samotné dění na 
hřišti při jednotlivých zápasech. 

ŽSK Třemošnice -  Lázně Bohdaneč -  4 : 3 (2:2)
Střelci: Rožek 3, Kolbaba

K tomuto zápasu jsme nastoupili v celkem "omlazené" sestavě, když většina hráčů, ročník 2007, šla pomoct starší přípravce. I přes tuto skutečnost jsme odehráli velmi zajímavé utkání. Zápas jako takový byl vcelku vyrovnaný, o čemž svědčilo množství šancí na obou stranách a také poločasové skóre 2:2. Z našich hráčů bych rád zmínil Tomáše Rožka, kterému se podařilo vstřelit v tomto zápase hattrick. Další branku přidal P. Kolbaba a celkově jsme nad týmem L. Bohdaneč zvítězili v poměru 4:3.

ŽSK Třemošnice - MFK  Chrudim - 3 : 4 (1:2)
Střelci: Mostecký 2, Rožek

V zápase s Chrudimí jsme i přes vlažnější začátek byli lepším týmem. Bohužel jsme neproměňovali šance, které jsme si během zápasu vypracovali. Naopak Chrudim měla velmi dobrou produktivitu a vytěžila z daných šancí téměř maximum. Konečné skóre proto bylo 3:4 v náš neprospěch. I přesto bych v tomto zápase rád zmínil velmi dobrý golmanský výkon Matěje Tlustého.

ŽSK Třemonice - SK Pardubičky -  3 : 0 (0:0)
Střelci:  Mostecký 2, Čapka

K poslednímu zápasu jsme nastoupili proti domácímu týmu Pardubiček. Zápas před týdnem skončil výsledkem 4:4, takže jsme byli v očekávání co domácí předvedou tentokrát. První poločas byl z obou stran opatrnější. My jsme měli více ze hry, ale poločasový výsledek byl 0:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji než domácí tým a odměnou nám bylo vedení 1:0. Poté svůj druhý gól přidal Lukáš Mostecký, který byl v tomto zápase nejlepším hráčem. Poslední třetí gól zařídil svojí premiérovou trefou Patrik Čapka. Po velmi dobrém týmovém výkonu jsme zaslouženě porazili domácí 3:0.

Závěrem bych rád poděkoval všem hráčům za předvedené výkony, nasazení a bojovnost.