Mladší přípravka - referát z turnaje v Pardubičkách.

25.04.2016 22:58

ŽSK Třemošnice - Slatiňany - 2 : 7 (Kolbaba, Vašica)
Tento zápas se nám vůbec nepovedl. I když jsme si před zápasem řekli, jak bysme měli hrát, kluci to pojali velice lehkomyslně a nedodrželi, to co jsmesi řekli. Z toho plynulo mnoho chyb a nepřesností v naší hře. Slatiňany těchto chyb využili a jako bonus přidali jejich hráči i fotbalovost a disciplínu. Po rozpačitém výkonu z naší strany jsme zaslouženě prohráli v poměru 2:7. Jako jediné dva světlé okamžiky tohoto zápasu bych vyzdvihl povedený přímý volný kop P. Kolbaby a důraz při napadání rozehrávky gólmana Slatiňan od S. Vašicy. Oba tyto momenty byly gólové.

ŽSK Třemošnice - Přelovice -  6 : 4 (Tlustý 3, Mostecký 2, Brožek)
Po několika slovech v kabině začali kluci tento zápas naprosto jinak. Dařilo se dodržovat to co jsme si řekli, nechyběla nám disciplína a také zapálení pro hru bylo na úplně jiné úrovni, než v předchozím zápase. To se velmi brzo projevilo na množství vypracovaných a hlavně proměněných šancí z naší strany. Velmi brzo jsme se dostali do vedení 5:1 a to i přesto, že L. Mostecký neproměnil pokutový kop, který byl zahraný celkem "lajdácky". Neproměněný pokutový kop odčinil dvěma vstřelenými góly ze hry. Nejvíce se střelecky prosadil M. Tlustý, který v tomto zápase vstřeli hattrick. Pod dojmem jasně vyhraného zápasu kluci v druhé polovině druhého poločasu trochu ztratili koncentraci, což vedlo ke snížení ze strany Přelovic na 3:5. Poté oba týmy přidaly každý po jednom gólu a konečné skóre bylo 6:4 v náš prospěch. 
  
ŽSK - Pardubičky  - 4 : 4 (Mostecký, Tlustý, Gauč, Cipryán)
Poslední zápas byl nejvyrovnanější. Vyrovnanost obou týmu byla jak v předvedené hře, tak i v počtu vypracovaných šancí. Také skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Ještě přibližně pět minut před koncem domácí vedli 4:2. Naši kluci nic nevzdávali a po trošku šťastném gólu T. Gauče se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Asi dvě minuty před koncem se nebál z půli hřiště zakončit T. Cipryán, z pozice vysunutého gólmana, a odměnou byl vyrovnávací gól. Po té došlo k nastavení přibližně tří minut nad rámec řádné hrací doby, ale i přes velké úsilí domácích jsme udrželi nerozhodný výsledek.

Info od trenéra Zdeňka Čapky