Mladší přípravka - referát z turnaje v D. Újezdě (6. 5.)

08.05.2017 17:27

K dvanáctému kolu jsme zajížděli v sobotu 6.5.2017 na hriště Dolního Újezdu. Kromě domácích byli našimi soupeři fotbalisté a fotbalistky z Libchav a Holic.


V prvním zápase jsme poměřili síly s týmem Libchav. První poločas byl vyrovnaný po všech stránkách. Oba týmy si vytvořily hned několik příležitostí. Nám se podařilo díky trefám Honzíka a Peti B. jít do vedení v poměru 2:1, o které jsme těsně před koncem poločasu přišli díky vyrovnávací  brance Libchav. V druhém poločase měl soupeř více ze hry což se projevilo zejména větším množstvím střel na naši branku. Tým Libchav měl i větší úspěšnost při svých střelách. Za náš tým vstřelil další dvě branky Peťa B. a dovršil tak svůj hatrick v tomto zápase. Bohužel ani to nestačilo a výsledkem byla prohra 4:6.

K druhému zápasu jsme nastoupili proti týmu Holic. Tentokrát jsme do zápasu vstoupili vlažně a toho využili fotbalisté Holic. Bojovnost ani v tomto zápase našim fotbalistům nechyběla, ale bohužel i přes další přesný zásah Peti B. jsme poločas prohráli v poměru 1:3. Po přestávce se hra na obou stranách vyrovnala a nás může jen mrzet, že se nám nepodařilo vstřelit kontaktní gól, který by možná způsobil ještě zajímavou zápletku celého utkání. Nakonec poločasový výsledek byl také výsledkem konečným.

Poslední zápas jsme sehráli proti domácím. Opět byl první poločas vyrovnaný a to ve všech herních dovednostech. Oběma týmům se podařilo vstřelit po dvou gólech. Na obou stranách se také chybovalo, ale ani jeden tým už nedokázal v prvním poločase tyto chyby potrestat. V posledním poločase tohoto dne si troufám tvrdit, že nám také trochu došli síly po náročném soutěžním dni a i přes dovršení hatricku Vaška B. jsme nakonec podlehli v poměru 3:5.

Za statečný výkon a bojvnost chci všem našim fotbalistům poděkovat. I přes to, že nevezeme z Dolního Újezdu žádný bodík, tak si myslím, že jsme určitě nezklamali a můžeme se vztyčenou hlavou vzhlížet k domácímu kolu, které se koná v neděli 14.5.2017. Všem našim nemocným fotbalistům přeji brzké uzdravení, aby se mohli co nejdříve připojit k týmu.

Sestava : Brožek (Čapka) - Šafránková, Halás, Bachratý, Honzík, Novotný, Charvát, Ježek, Šafránek, Hampl D.