Mladší přípravka pořádala turnaj.

13.03.2016 06:58


V sobotu 12. 3. 2016 pořádala mladší přípravka poslední halový turnaj, kterého se zúčastnila mužstva: Horní Bradlo, Přelovice, Třemošnice "černobílí", Chotěboř, Třemošnice "zelenobílí" a Vrdy. Takové bylo nakonec i celkové pořadí. K vidění bylo patnáct zajímavých utkání, ve kterých padlo při systému každý s každým plno krásných branek. 

Přestože favoritem turnaje bylo papírově "áčko" domácích v černobílých dresech, neuneslo úplně tuto roli. V prvním zápase porazili prakticky nejvyšším rozdílem ze všech zápasů turnaje své "béčkové" kolegy v dresech zelenobílých 8:0 (2x Klepetko, 3x Rožek, 2x Tlustý a 1x Mostecký). Pak ale i přes velkou spoustu šancí jen bezbrankově remizovali s Vrdami, což byl momochodem jejich jediný získaný bod... V dalším zápase nás čekala Chotěboř a po dlouhém dobývání jsme ji až v závěru nakonec porazili 3:0 (Rožek, Kolbaba, Mostecký). V důležitém zápase s Přelovicemi, které známe z naší krajské soutěže, jsme sice nejprve rychle vedli, vše nasvědčovalo tomu, že při případné výhře nám v posledním zápase může stačit k vítězství v turnaji možná i remíza, nakonec po hektickém výkonu přelovických chlapců prohráváme 2:4 (Gauč, Rožek). Poslední zápas s již jistým a poněkud překvapivým vítězem, mužstvem Horního Bradla, byl nakonec opravdu vyvrcholením turnaje. V něm se zrodila nakonec zasloužená remíza 2:2 (Klepetko, Tlustý). Parta v zelenobílých dresech se snažila a díky zlepšujícím se výkonům zápas od zápasu se v posledním utkání dočkala nakonec i výhry 2:0 (Šmídl, Vašica) a odnesly to v boji o "černého Petra" Vrdy.

Výsledky ale nejsou přeci až tak důležité. Všichni si doufejme turnaj užili a po předání cen, jež tentokrát zpestřil i bývalý hráč Bohemians Praha 1905, tedy pravé a jediné vršovické bohemky Petr Kunášek (nyní FK Čáslav), mohli zavzpomínat na hezké sobotní dopoledne... 

Nejlepším střelcem turnaje se stal se třinácti brankami Adam Kumpan z vítězného celku Horního Bradla, brankářem Adam Hronovský z Vrdů a hráčem Tomáš Rožek z bronzového týmu Třemošnice. Blahopřejeme! Tentokrát jedinou dívkou a zároveň logicky Miss turnaje se stala Eliška Truksová z Vrdů.

Zimní část sezony je tímto prakticky u konce a všichni se již těšíme nejen na tréninky venku (hned jak to počasí dovolí), ale na první turnaj krajské soutěže, který nás čeká 2.4. 2016 ve 14:00 v Chrudimi za účasti již zmíněných Přelovic, samozřejmě domácích a Přelouče.

Sestava černobílí : Cipryán - Gauč, Klepetko, Nováček, Rožek, Kolbaba, Mostecký, Tlustý

Sestava zelenobílí : Spěvák - Čapka, Smutný, Šmídl, Kofroň, Procházka, Halás, Lipenský, Vašica