Mladší přípravka hodnotí podzimní část.

01.11.2015 12:19


Hodnocení podzimní části Krajské miniligy mladších přípravek.

Na podzim jsme se zúčastnili sedmi turnajů, z nichž nejpovedenější byl hned ten první. Ale ani v ostatních zápasech, kromě šestého nepovedeného turnaje, jsme se snažili o kombinační fotbal a předváděli jsme místy velice dobré výkony. V konečném účtování jsme z odehraných jednadvaceti zápasů 6x vyhráli, 5x to bylo bez vítěze a bohužel 10x jsme odešli poraženi :-(( a to při celkovém skore 109:117. Nejlepším střelcem byl Tomáš Rožek 28x (velká gratulace!), druhý byl Matěj Tlustý 23x a o třetí místo se dělili Lukáš Mostecký s Pavlem Kolbabou 15x. Pak následují Dan Klepetko 12x, Ríša Nováček 4x, Václav Brožek 3x, Tadeáš Gauč, David Šmídl, Tobiáš Cipryán a Tomáš Bohatý všichni 2x a Šimon Černil 1x. Ti, kteří síť nerozvlnili smutnit nemusí, protože na jaře se jim to po poctivé zimní přípravě již určitě podaří :-).

Vekovní část podzimu jsme zakončili úterním přáteláčkem ve Vrdech 
a po prázdninách od pondělka 2.11.2015 nás čeká halová část, kdy každé pondělí 15:30-17:00 bude trénink v hale ZŠ. V případě extrémně dobrého počasí půjdeme i na umělou trávu, ale to bude samozřejmě s dostatečným předstihem upřesněno. Letošek nám pak vyvrcholí 19.12 2015, kdy pořádáme tradiční vánoční turnaj, kterého se zúčastníme opět všichni (postavíme dva týmy!) a zkusíme porazit MFK Chrudim 2008, G. Jeníkov, H. Bradlo a Čáslav. Ovšech případných změnách budete včas informováni. 

Na závěr chci poděkovat všem hráčům za poměrně slušnou tréninkovou morálku a tím potažmo i rodičům, kteří na tom mají nemalou zásluhu. A v neposlední řadě i p. Zdeňku Čapkovi, který se z rodiče za zábradlím pomalu ale jistě přesunul aktivně na hrací plochu, stal se mým rovnoceným kolegou a tréninkové jednotky tak mohly mít určitou kvalitu, než když jsem ze začátku sezony několikrát musel spíše hlídat než trénovat místy i dvacet capartů.        Pavel Kolbaba