KP dospělých : Kdo sázel dvojky, měl navrch. Skóre zní 3:5.

30.09.2015 17:40


Hráči Lanškrouna by mohli být v první řadě, kde by si v kabině potřebovali uklidit. Těžko si vysvětlit, proč s Poličkou hrajete sedmdesát minut vyrovnaný fotbal, pak inkasujete druhý gól, proč přestanete hrát a necháte si nasázet další góly. Všechny jako přes kopírák. „Pro to, co se stalo potom, nemám vysvětlení. Ztráta koncentrace, uspokojení po vyrovnání. Soupeř nám dal druhý gól a úplně jsme se rozsypali a svým způsobem jsme tam udělali ostudu. Rezignovali jsme, což se nám nesmí stát. Kdyby se hrálo ještě dalších deset minut, tak nevím, kolik branek bychom si ještě odvezli," horko těžko ze sebe soukal slova lanškrounský kouč Pavel Hrabáček. Byl hodně naštvaný, tedy slušně řečeno.

Ovšem nebyl sám. Jeho lanš-krounský kamarád Zdeněk Vacek na tom je hodně podobně. Pomalu přestává rozumět tomu, proč mají jeho svěřenci v Letohradu v každém zápase pasáž, pro kterou nemá vysvětlení. V utkání s Chocní to byl druhý poločas. Rezerva vedla po pětačtyřiceti minutách 2:0. Jenže ejhle, mladí chlapci už si zřejmě mysleli, že zkušený soupeř z Chocně zápas zabalí. Ten ukázal už po nástupu do druhé půle, že to bude jinak. Během chvilky si vytvořil několik tutových šancí a nakonec v rozmezí čtyř minut dal tři góly. Výsledek otočil. Vyhrál. Smutek po zápase byl pro letohradské hráče lekcí. Jde jen o to, jestli si to vezmou k srdci, že polovina zápasu opravdu v této soutěži nestačí.

Sílu Svitav okusil Žamberk. Hosté předvedli, že jsou na předních příčkách právem. Organizovanou hrou dokráčeli ke třem bodům. Poprvé se v dresu Žamberka trefil někdo jiný než Vítězslav Hrubý. Gól si připsal Pavelka.

Se střelcem rozhodně nemají problémy ve Slatiňanech. O produkci se tady stará Kopecký, jenž obstaral hattrickem výhru nad Českou Třebovou.

Zdá se, že na lepší časy se blýská také v ofenzivě Moravan. V bitvě s pardubickým béčkem se zaskvěl Poláček, jenž dal ve druhém poločase tři góly za 16 minut. Pro rezervu to bylo třetí zaváhání v řadě.

Výhrou venku se prezentovaly rovněž Holice. Moravskotřebovští jim notně zatápěli a vítězný gól padl z pokutového kopu (2:3). Chyběla minuta do konce derby mezi Hlinskem a Chrudimí B. Vše se schylovalo k penaltám, což ale odmítl Žalud a zajistil hostím výhru. Přelouč nakročila k výhře nad Třemošnicí v první půli.

 

 

 

 

 


Zdroj: https://pardubicky.denik.cz/fotbal_region/kdo-sazel-dvojky-mel-navrch-skore-zni-3-5-20150929.html