KP dospělých (8. kolo) - Těsná prohra v Přelouči.

27.09.2015 06:47


FK Přelouč - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 (2:0)
Branky : 4. Novák, 33. Ulrych - 52. Hejcman

Začátek utkání začal lépe pro domácí. Ve 4. minutě po chybě obránců hostí, kteří se nedohodli a odhlavičkovali zcela neškodný balón ve vzdálenosti asi 40-ti metrů od vlasní brány přímo na kopačku domácího Nováka Ten skončil po lobu jmenovaného domácího hráče v bráně hostí. Třemošnice se snažila, ale všechnu snahu bezpečně likvidovala dobrá defenziva domácích. A když se domácí dostali ojediněle před bránu hostí, vždy hořelo. A hořelo i ve 33. minutě. Rohový kop domácích na přední tyč opět neubránila obrana hostí. Míč doputoval napodruhé na zadní tyči číhajícího Ulrycha, a ten se nemýlil - 2:0. Nutno podotknout, že hosté vystřelili na bránu domácí brány pouze dvakrát za poločas, a to zcela neškodnými projektily.
   Druhý poločas byl ze strany třemošnických zcela jiný. Hejcman proměnil svou šanci v 52. minutě a snížil na 2:1. Třemošnice hrála konečně svůj fotbal, soupeře do ničeho nepustila a byla pánem na hřišti. Tlak byl opravdu veliký, jenže Menšík ani Brom své vyložené šance neproměnili. Krásné nůžky Kunáška v poslední minutě neskončili s milimetrovým štěstím pro domácí také v síti, a tak šťastnější domácí si ponechali všechny tři body na domácím hřišti. 

Přelouč : Konvalina - Kačírek, Hladík (92. Vašíček), Ulrych, Rokyta - Pištora (90. Váša), Novák, Hanáček, Kosek (61. Machačný) - Vančura(88. Volejník), Klas (81. Hataš)

Třemošnice : Auerswald - Rychnovský V. (73. Petr), Kunášek, Culek, Kalina - Kvíčala (81. Brom), Šindelář P. (46. Hejcman), Vančura J., Vančura O. - Menšík, Šindelář M., Vančura J., Král, Vančura O. - Kvíčala

Ohlas :  První poločas lepší domácí a druhý poločas jasně lepší naši kluci. Ovšem štěstěna nám nepřeje, neproměňujeme jasné šance ( Brom, Menšík). Krásné nůžky Kunáška o milimetry minuly bránu již překonaného Konvaliny...prostě pech. Hrajeme fotbal, dobře se na to kouká ( mám namysli druhý poločas), ale co je nám to platné když nejsme schopni dohnat tresty v podobě gólů po chybách v první půlce utkání.  Nic nevzdáváme a bojujeme dál. Mrzí opětovné zranění vojty Rychnovského, který nastoupil po stejném zranění poprvé v sezóně. Pro něho podzim skončil a nezbývá mi jen popřát mu brzké uzdravení, vím co je koleno. Na závěr musím pogratulovat trenéru hostí Vaškovi Slavíkovi ke třem bodům a zastat se ho v některých emočních vyjádřeních na stranu rozhodčích.