KP dospělých (8. kolo) - výhra nad TJ Svitavy.

02.10.2016 14:48


ŽSK Třemošnice  -  TJ Svitavy - 4 : 2 (3 :2 )
Branky : 13. Michal Hejcman, 41., 44. a 69. Šindelář Petr - 10. Válek, 32. Frolo

Do Třemošnice přijelo mužstvo Svitav,které má svoji kvalitu.Doma jsme chtěli potvrdit vítězství z předehrávky v Poličce.

Utkání začalo svižně, hned v 1 min.hezký centr O. Vančury na Hejcmana ,bohužel v koncovce zklamal. Hrálo se důrazně a agresivně z obou stran. Hosté se snažili o rychlou rozehrávku a brejkové situace.Hned v 10 min. se jim povedl brejk po naší pravé straně a střelou k tyči nedal Válek našemu brankáři šanci - 0:1. Naše mužstvo okamžitě reagovalo a po hezké přihrávce za obranu (Šebek) našel v dobrém náběhu Hejcmana,který vyrovnal na - 1:1. Utkání mělo spád a hrálo se nahoru dolů.Ve 31min.se hosté opět dostali do vedení po dlouhém míči....hodně podobná situace, jako při první brance - Floro - 1:2. Opět jsme museli dotahovat a prosadit se přes obraný blok soupeře nebylo jednoduché. Ve 41 min. udeřilo, nastartovali jsme naši motorku (Michal Hejcman) ,který se dostal před bránícího hráče a byl ve vápně faulován.K penaltě se postavil P. Šindelář a s přehledem vyrovnal na - 2:2. Kdo si myslel,že 
1.pol.takto skončí,tak se mýlil. Běžela 44min. po hezké akci a centru Kaliny se prosadil důrazný a důsledný P. Šindelář a otáčí výsledek na - 3:2. 

Ve 2 pol. se hosté snažili o vyrovnání a my čekali na brejkové situace,bohužel šance nepřicházely.Soupeř šance měl,náš brankář J.Janda se vyznamenal hned 2x.Nejprve výborně zasáhl při akci soupeře z naší levé strany a poté nádherně vyráží (něco pro diváky) přímý kop.Tyto zákroky nám hodně pomohly a dále jsme mohli myslet na vítězství.V 69 min.se hezky uvolnil J. Šebek ,dostal se i ke střele,hostující brankář míč neudržel a P. Šindelář opět důsledný a doráží míč do branky a tímto zkompletoval čistý hatrick - 4 : 2 . V 72 min.vybojoval míč pro sebe Hejcman a jeho střelu brankář vyráží.Koncovku utkání jsme si pohlídali a zaslouženě si připisujeme 3důležité body.
 
Trenér  Cirkl Leoš : jsme rádi za domácí vítězství,naši fanoušci si to zalouží.Utkání slušné úrovně se šancemi na obou stranách.Dvakrát jsme dotahovali a nakonec zápas otočili - toho si moc cením. Za předvedený výkon pochvala pro celý tým.Musím vypíchnout výkon Petra Šindeláře, Michala Hejcmana, Jiřího Jandy, Livia Mocanu a Jana Vančury.

Diváků: 140, Rozhodčí : Lukes Zdeněk, Langr Filip, Smola Vojtěch - Delegát:Pavlas Jan

Třemošnice: Janda - Petr (88' Šťastný), Mocanu, Culek, Kalina (87' Široký) - P. Šindelář (77'  Brom), M. Šindelář, J. Vančura, O. Vančura - Šebek, Hejcman (81' Filip)

Svitavy : Jílek - Jukl, Veselský, F. Čížek (75. Kala) - Chlup, Válek, Bartoš (66. Juřík), M. Čížek - Frolo, Ovád, Svoboda