KP dospělých (6. kolo) - výhra nad TJ Svitavy.

18.09.2017 16:36


ŽSK Třemošnice - TJ Svitavy - 3 : 1 (1:0)  
Branky : 18. a 73. Fejl Dominik, 66. Forman David - 81. Frolo


Začátek utkání nám vyšel dobře ve 2 min střílel Forman , ale brankář Jílek si poradil. V 6 min zatáhl míč po pravé straně Forman a zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče ...nenašel. V 11 min po rohu se zastřeloval Fejl , ale Jílek opět připraven . V 17 min se už stav měnil  Mocanu vybojoval míč přesně rozehrál na P. Šindeláře ten průnikovou přihrávkou oslovil nabíhajícího Fejla ....zakončení lobem bylo parádní 1:0 . Ve 35 min chtěl využít špatnou rozehrávku Šebek jeho dalekonosnou střelu brankář chytil . Hosté dvakrát zahrozili z pravé strany , ale jejich zakončení bylo nepřesné. 

Druhý poločas začali hosté lépe na naše hráče asi dopadla tíha zodpovědnosti . Na 15 min jsme vypadli úplně z role a hosté si vytvořili šanci naštěstí nedali . V 59 min hosté udělali chybu v rozehrávce a z levé strany šel sám M. Šindelář , ale šanci prováhal . V 62 min nás hosté vystrašili nebezpečným brejkem naštěstí nezakončili . Hosté se snažili o vyrovnání a vzadu začali hrát na větší riziko . Tak přišla naše chvíle v 65 min se hezky uvolnil dobře hrající Fejl a míč naservíroval Formanovi mířil přesně 2:0 . V 72 min Šebek našel Fejla a ten si kličkou položil i Jílka a bezpečně skóroval 3:0 . Zdálo se být hotovo , ale přišla komplikace v 80 min prošel středem hřiště hostující hráč a šel sám na Šimona ten jeho střelu vyrazil , ale hlavou dorážel Frolo 3:1. Hosté už více nestihli a náš tým si závěr utkání pohlídal . Bereme za domácí utkání tři body a jsme moc rádi za výhru . Pochvala pro celý tým . Vynikli Fejl , Forman , J. Vančura , Mocanu .

Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice - mužstvo Svitav ukázalo svoji kvalitu a za stavu 1:0 mohli vyrovnat. Snažili se kombinovat a byli nebezpeční . Od 60 min šli hosté do většího rizika v defenzívě hru otvírali a náš tým toho využil . V rozmezí šesti minut jsme vstřelili dvě branky a utkání rozhodli v náš prospěch . Je nutno zmínit , že všechny naše tři vstřelené branky byly pro diváka oku lahodící .

Sestava : Šimon - O. Vančura, Král, Mocanu, Kalina (78' Petr) - Fejl (88' Šťastný ), J. Vančura , P. Šindelář , M.Šindelář (74' Brom ) - Šebek , Forman