KP dospělých (5. kolo) - dva body s Prosečí

08.09.2020 19:00

 

ŽSK Třemošnice - FK Proseč - 2 : 1 (na penalty 7:6) 
Branky : 9. Forman David - 71. Klíma (pk)


Tomáš Jambor, předseda ŽSK Třemošnice : " Očekával jsem jasné tři body. Úvod utkání tomu napovídal a po první brance do sítě Proseče jsem tomu i věřil. Opak byl však pravdou. Hra se začala hasit postupně se zraněnými hráči, kteří museli na střídačku. Tam už chyběli i dva marodi a situace se zhoršovala. Vyústěním byl nesmaslný faul v pokutovém území a následná penalta srovnala stav na 1:1. To byla asi druhá střela na naší bránu. Proseč se v soutěži pomalu učí. Deset hráčů v bloku za balonem na vlasní půlce přináší pomalu i bodové zisky. Penalty nám letos jdou, tak alespoň dva bodíky jsou doma. Mrzí čtyři zranění, které nebudou krátkodobá. Po jednom opradu tvrdém zákroku musela přijet i záchranka. Přeji klukům co nejrychlejší uzdravení.

Vladimír Pala, trenér Proseče : Nevím, ale naše první poločasy na venkovních hřištích nejsou vůbec povedené. V Třemošnici jsme v prvním poločase předváděli zápas staré gardy, kdy se neběhá, jen se jde prostě zakopat. Nedokázali jsme si i přesně přihrát, takže poločasová prohra o gol byla pro nás ještě příznivá. Po přestávce se natěstí na hřiště vrátilo již to správné mužstvo a obrázek hry byl již jiný. Nejen, že de nám podařilo vyrovnat, ale nebýt špatné finální nahrávky, mohlo byt ještě lépe. Celkově remíza je pro obě strany zasloužená, v penaltách byli domácí šťastnější.

Sestava : Oswald - Mocanu (31. Petr), Malý, P. Šindelář (71. Vepřek), J. Vančura, M. Šindelář, Mejtský, Tomiška (46. Jelínek), D. Forman (79. Míšek), O. Vančura, Kvíčala