KP dospělých (4. kolo) - Ze Svitav bez bodu.

31.08.2015 15:34


TJ Svitavy - ŽSK Třemošnice - 3 : 0 (2:0)
Branky : 23. Ovád, 41. Ptáček, 68. Frolo

Do utkání ve Svitavách jsme vstoupili aktivně a v 11. minutě Menšík trefil pouze tyč Kavalírovi branky. Svitavští postupně převzali iniciativu a ve 23. minutě Ptáček udělal ze všech obránců Třemošnice na půlící čáře "solné sloupy" a postupoval sám na bránu Auersvalda. Na úrovni velkého čtverce posla nezjištnou křížnou přihrávku, díky které vynechal brankáře hostí a Ovád poslal míč do prázdné brány. Domácí hrozili nejvíce z rohových kopů. Nicméně obrana hostí dobře všem atakům odolávala. Výsledek utkání se zlomil ve 41. minutě, když jednoduchý centr do brány Auerswald neudržel, míč mu vypadl z rukou a hbitý Ptáček nezaváhal - 2:0.
   Druhý poločas začal k překvapení všech aktivitou celek hostí, ovšem bez koncovky či střely na bránu. V 68. minutě následovala ovšem opět chyba M.Šindeláře a svitavští ji krutě ztrestali. Ovád uzavřel skóre zápasu na 3:0 a domácí si zcela zaslouženě připsali 3 body do tabulky KP.

Svitavy : Kavalír - Kala (80. Čonka), Petrila (70. Bartoš), Czehowski, Jukl - Novák, Čížek, Ptáček, Veselský (13. Válek) - Ovad, Frolo (75. Juřík)

Třemošnice : Auersvald - Vančura O., Kunášek, Culek, Kalina - Šindelář M. (82. Petr), Vančura J., Kvíčala, Šindelář P. (78. Krátký) - Menšík (86. Filip), Hejcman (58. Brom)


Ohlas :
" Klukum se nedaří, trocha smůly se jim také lepí na paty a tak musíme "pohár hořkosti" dopít až do dna. Druhý poločas nevypadal nějak vysloveně špatně, individuální chyby hráčů prostě řeší výsledek utkání v náš neprospěch. Hrajeme bez koncovky, a když se do šance dostaneme tak nezakončíme.Tréninková morálka je doslova ostrašujíci, jeden trénink v týdnu  pro kompletní mužstvo hrající KP nestačí a tak forma ifyzička ubývá. 
Nyní nás čekají Pardubice, což je opět těžká písemka a s dosavadním herním projevem nečekám nějaký zázrak. Mladí nejsou zcela připraveni naskočit do KP a starší mazáci se trápí. Jsem z toho hodně smutný, ale musíme vařit z toho, co máme k dispozici. Naše poloha a úroveň kopané v okolí nám ztěžuje hledání hráčů. Uvidíme jak vše dopadne, flintu do žita v žádném případě neházíme !!!"