KP dospělých (4. kolo) - výhra na penalty proti Žamberku.

04.09.2016 15:09


ŽSK Třemošnice - 1. FC Žamberk - 0 : 0 (0:0 - 6:5 np.)


 V tomto utkání se bylo na co dívat hned od první minuty.Obě mužstva chtěla tvořit a hrát kombinační fotbal a dařilo se jim. Naše mužstvo si připravilo první šanci ve 30 minutě po centru Petra z pravé strany....Šebek v hezkém náběhu přestřelil. Dále Jiří Šebek při střelecké chuti ze střední vzdálenosti opět těsně mimo. Soupeř zahrozil z pravé strany ovšem náš Jiří Janda připraven a střelu vyráží. Soupeř měl též nebezpečné standartní situace - jejich vysocí hráči budí respekt. Důležitý moment přichází ve 42minutě kdy rozhodčí nařizuje penaltu, kterou Jiří Janda kryje (penaltu neproměnil Hrubý ) a drží naše šance na bodový zisk. Okamžitě po této situaci rozhodčí nařizuje nepřímý kop z hranice vápna (protesty či nesportovní chování) ale opět naši hráči standartní situaci ubránili.
Po přestávce hned ve 47 minutěpo krásné akci ,,umotal" Jiří Šebek obránce hostů, ale zakončil do brankáře. 
To nebylo vše - opět z pravé strany v 50 min.krásný centr a dělovka Formana těsně vedle.V 61 min.přichází sporný moment,kdy míč skončil na ruce hostujícího hráče...penalta se nepíská. Za zmínku ještě stojí dalekonosná střela Šebka v 75 min. Opět těsně vedle. Od 80 min.si obě mužstva výsledek hlídala,nechtěla udělat chybu v závěru utkání.
Konec 0:0 a přišly penalty,ve kterých byli úspěšní 
naši hráči.Za bojovnost,disciplínu i předvedenou hru si zalouženě připisujeme 2 body.

Rozhodčí: Štěpánek Pavel,Mrázek Aleš,Smitka Michal    delegát:Cápay Libor
Diváci  130    ŽK  1:3
 
 
 CIRKL  Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : dnes jsem spokojený s výkonem mužstva,hráči zahráli dobře druhý zápas po sobě s kvalitním soupeřem. Škoda nedotažení některých pěkných akcí do gólového zakončení.Je na čem pracovat.Přeji si,aby někteří hráči byli co nejdříve zdravotně v pořádku.Opět musím pochválit celé mužstvo.Vynikli Vojta Petr,Petr Šindelář, Jiří Šebek,Ondřej Vančura a Jiří Janda. 

Třemošnice : Janda - Petr, Mocanu, Kunášek (56´ Filip) - O. Vančura, Brom (46´ Forman), M.Šindelář, Culek - Šebek, Hejcman

Žamberk : Martinovský - Franke (78. Rudolecký), Kopecký, Bartoň, Trejnar - Huška (49. Jírů), Kopecký, Pavelka, Černík (63. Kos) - Hrubý, Smola

Článek poslal Cirkl Leoš.