KP dospělých (30. kolo) - prohra na penalty v Moravanech.

18.06.2017 14:17


Sokol Moravany - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 np (1:0)  
Branky : 33 Poláček - 46 Hejcman 

  
Hrát mistrovský zápas pátek a sobota není žádný med.Hned od začátku bylo vidět,že domácí se budou soustředit na pozornou obranu.Naše mužstvo muselo tvořit hru a vymýšlet.V 15 min pěkná střela J. Vančury, ale Branda byl připraven.V 19 min Šebek po kombinaci střílí ,opět brankář hostů zasahuje.Hned ve 22 min aktivní Šebek se krásně uvolnil a předložil Hejcmanovi jeho střela byla zablokovaná. Vzápětí krásný dlouhý míč od Krále a náběh Šebka,který obešel i Brandu a dával do prázdné brány, ale bránící hráč míč vykopával z brankové čáry. Ve 32 min pro nás přišla pohroma, kdy po hrubé chybě nás potrestal zkušený Poláček -1:0. Snažili jsme se o vyrovnání do poločasu...to se nepodařilo. 
Druhý poločas pro nás začal skvěle hned ve 46 min Kalina nacentroval a našel připraveného Hejcmana ten zakončil přesně 1:1. V 50 min Forman našel hlavu Hejcmana ...v souboji náš hráč utrpěl ošklivé zranění musel do nemocnice. V 57 minutě střílí Vančura, ale brankář mič vyráží.V 65 minutě střílí nebezpečně domácí, těsně vedle. V 71 min Šebek hezky uvolnil Broma,ten šel sám na Brandu ,bohužel mířil vedle branky. V 75 min. Kalina zkoušel pozornost brankáře.Do konce utkání se stav nezměnil a šlo se do penalt. Domácí penalty zvládli lépe a berou nakonec dva body. Pro nás bodík dobrý moc jsme si ho přáli ....víme proč.Pochvala pro Kalinu a celý tým. 
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice - V posledním utkání sezóny jsme chtěli bodovat a to se povedlo.Hráči se vydali ze všech sil a teď můžeme slavit výbornou sezónu. Děkujem fanouškům za podporu v celém roce. Před zápasem nás přišel do kabiny povzbudit dokonce prezident Miloš Zeman (M.Šindelář st.) Michalovi Hejcmanovi všichni přejem brzké uzdravení.

Sestava : Janda - O. Vančura, Král, Mocanu, Kalina - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Forman - Šebek, Hejcman (53 Brom)