KP dospělých (3. kolo) - Domácí prohra se Sokolem Moravany.

23.08.2015 12:46


ŽSK Třemošnice - Sokol Moravany - 1 : 2 (1:2)
Branky : 28. Menšík - 29. a 32. Poláček


Domácí potřebovali nutně body, ovšem opět v neúplné sestavě nedosáhli ani na jeden. Utkání se rozhodovalo mezi 28. a 32. minutou. Nejprve chyboval Branda v brance hostí a Menšík ho potrestal, když mu vystihl kličku a dopravil míč do prázdné brány. V následující minutě naservírovala obrana domácích po hrubé chybě míč Poláčkovi a ten se v těchto situacích nemýlí  - 1:1. A do třetice opět hrubka v domácích řadách a kdo jiný netrestá ? Opět Poláček. Ve 32. minutě bylo skóre otočeno ve prospěch moravanských hráčů.
Tím utkání skončilo, protože ani na jedné straně nebyla vidět jediná gólová situace. Hrálo se od šestnáctky k šestnáctce a zcela průměrně. Utkání řídila dobře trojice rozhodčích.

ŽK : 2 : 3
Diváci : 100
Rozhodčí : Poláček - Štěpánek, Smitka (všichni Chrudim)

Třemošnice : Auersvald - Kalina, Culek, Kunášek, Petr - Šindelář M., Vančura J., Vančura O., Šindelář P.(79. Filip) - Brom, Menšík

Moravany : Branda B.- Lukas J., Záleský, Lukas M., Veselý - Hurta (63. Sokol), Beran, Fidler (80. Hlaváček), Knotek - Kříž (90. Branda J.), Poláček (86. Imramovský)



Ohlas : 
 " Mužstvo táhnou vzorně stáří hráči - bři Vančurové, Kalina, Kunáček, Culek, Auersvald, Menšík. Ostatní by si měli vzít z jejich přístupu ponaučení a něco pro KP udělat. Pokuď někteří klíčoví hráči dávají přednost jiným aktivitám nebo se schovávají za nějaké bolístky, nemůžeme pomýšlet na body !!! "