KP dospělých (29. kolo) - Prohra v Lanškrouně

25.06.2015 23:12


Dospělí 20. 6. s mužstvem TJ Lanškroun.
TJ Lanškroun - ŽSK Třemošnice - 
1 : 0 (0:0)
Branky : 84. Novák

 

 K utkání s Lanškrounem jsme nastoupili s klidným pocitem z počtu získaných bodů ( 44 ) a tím pádem i klidem na svých kopačkách. A bylo to na hře našeho mužstva opravdu vidět. Hned v úvodní minutě trefil J. Vančura tyč, v 18. minutě nebyl uznám regulérní gól Formanovi ( ten se po půlročním hostování v Horní Kopanině a následné půlroční stáži v Turecku opět přidal k týmu). Další krásné přímočaré akce ovšem již ani Forman ani Menšík nezužitkovali v kýžený gól. Lanškrounští vyslali jedinou nebezpečnou střelu na branku Auersvalda až ve 40. minutě.
    Druhý poločas začal tlakem domácího týmu, ovšem pouze platonickým. Ten po čtvrthodině hry pominul a naopak nejblíže ke skórování byl opět dobře hrající Forman. Jeho parádu v prostoru velkého vápna nikdo dobíhající nezakončil a míč jen těsně minul zadní tyč domácí brány.
    Fotbal je někdy krutý a to se potvrdilo v 84. minutě. Nezaviněnou srážku hráčů Culka a  Junga posoudil rozhodčí jako faul a Novák zužitkoval trestný kop z cca 23 metrů jek se má. Míč tečoval ve zdi nešťastně Forman a ten zapadl přesně do horního růžku Auersvaldovi svatyně. Opět nutno podotknout, že to byla jediná nebezpečná střela mezi tyče našeho mužstva ve druhé půli.
  
ŽK : 3 : 0

Rozhodčí : Zerzáň - Šlor, Vodrážka, Počet diváků :  100

Lanškroun : Jaroš - Stasiowski,Veselý, Pavelka, Popelář, Jung (90. Macháček), Savych (76. Mizerák), Novák (89. Černušák), Smrkal, Fait (80. Karlík), Knápek   

Třemošnice : Auersvald - Vančura O., Kunášek, Culek, Kalina  - Petr (84. Krátký), Vančura J.,Kvíčala, Šindelář - Forman, Menšík
  

Ohlas :
" Slovy domácího trenéra a několika soudných domácích příznivců : Lepší prohrál. Dále no coment."