KP dospělých (29. kolo) - prohra s MFK Chrudim B.

13.06.2016 17:01


ŽSK Třemošnice - MFK Chudim B - 1 : 4 (1:1)
Branky : 42.M.Šindelář - 29. Žalud, 52.Zrůst, 55. Kratochvíl, 82. Stránský

Utkání, ve kterém šlo spiše o čest a zahrátí si, naši hráči nezvládli a prohráli zcela zaslouženě jasným poměrem branek. Téměř všechny branky padly do naši sítě po individuálních chybách jednotlivců, které mladící z Chrudimi krutě trestali.
   Chrudimští prvně zahrozili již v 15. minutě hlavou těsně nad bránu domácích. V 17. minutě na druhé straně dobře mířenou střelou zahrozil Šebek. Janda si ovšem poradil a střelu vytěsnil na rohový kop. Ve 25. minutě neodhadl křížný míč Petr a podskočil ho. Míč si zpracoval hostující Kratochvíl unikl po straně k brankové čáře a poslal míč před bránu Auersvalda. Horkou jehlou domácí obrana zabránila vstřelení prvního gólu. Domácí se dočkali gólu ve 25. minutě, ovšem Hejcman byl v postavení mimo hru a jeho branka nemohla být uznána. Z následného protiůtoku a chybě bránících hráčů i gólmana domácích vstřelil hlavou první branku hostující Žalud - 0:1. Ve 42. minutě byl ve vzdálenosti 20-ti metrů odpískán faul na dobře hrajícího Šebka a M. Šindelář exekucí standartní situace nedal Jandovi v bráně hostí šanci - 1:1.
    Druhý poločas začal jednoznačným náporem chrudimských hráčů. V 52. minutě zamotal hlavu čtyřem domácím bránícím hráčům Zrůst a po jeho samostatné akci sám zvýšil na 1:2 pro hosty. Za tři minuty nato byl faulován ve vápně Kunášek (následně musel pro zranění odstoupi), píšťalka sudího ovšem mlčela  a Kratochvíl toto zaváhání potrestal třetím gólem - 1:3.Skóre završil v 82. minutě krásnou střelou do šibenice z 25-ti metrů Stránský - 1:4. Za domácí ve druhé půli zahrozil pouze dvakrát střelami těsně mimo hostující bránu Šebek. 
   Utkání mělo pouze průměrnou kvalitu a domácí nepotvrdili svou jarní formu.

Ohlas :
" Jednoznačné vítězství MFK. Utkání nemá cenu zde dále rozebírat. Jen mohu konstatovat, že bez jediného tréninku v týdnu některých hráčů  s tímto soupeřem nemůžeme zásadně uspět.  Z výkonu celého mužstva jsem rozčarován a zklamán. Na druhou stranu cíl, který jsme si pro jaro stanovili - záchrana KP - se ziskem 20 bodů na jaře mužstvo ctí a proto akceptuji toto zaváhání."  


 

Třemošnice : Auersvald - Petr, Kunášek (57.Kvíčala), Culek, Kalina - Brom, Šindelář P., Šindelář M., O.Vančura - Šebek, Hejcman (68.Filip)

Chrudim B: Janda - Tlapák, Valda, Jindrák, Hlavatý (85.Zjevík) - Zrůst (64.Stránský), Holeček (61.Tlapák), Malý - Kroutil (76.Meduna), Žalud