KP dospělých (28. kolo) - prohra v Č. Třebové na penalty.

05.06.2016 09:16


FK Česká Třebová - ŽSK Třemošnice - 1 : 0 np (0:0)

Průměrné utkání, ve kterém měli více ze hry domácí, ale pukuď by se hrálo na šance, tak by hosté vyhráli 2:4. Hned v úvodu utkání ve 2. minutě prošel Hejcman až k bráně soupeře, ale jeho zpětná přihrávka neměla oči a nikoho nenašla. Ve 12. minutě trefil Hejcman z dobré pozice jen náruč brankáře Bárty. V 15. minutě střela Formana jen o milimetr míjí branku Bárty. Po té se osmělili domácí, ale Vojáčkovi pomohla tyč brankové konstrukce.

  V 58. minutě bravůrně zasahuje na přední tyči Vojáček a likviduje gólovou střelu domácích. Velké chvíle mohl zažít Hejcman. Nejprve v 68. minutě postupoval sám na Bártu, ale jeho lob minul bránu. Ta samá situace se opakovala v 83. minutě. Hejcman sám před gólmanem domácích bránu opět netrefil.

   O bod z penaltového rozstřelu si řekli úspěšnější domácí hráči.


Ohlas :

" K jistotě záchrany KP ve Třemošnici jsme potřebovali bod a to se povedlo. Kluci v poslepené sestavě bez opor Šebka, J. Vančury a Auersvalda bojovali a kýžený bod uhráli. Vím, že domácí nebyli ovšem také kompletní. Mrzí mne neproměňování šancí Hejcmanem. Ohromně rychlý útočník si jich v utkání vytvoří nebo mu je kluci připraví několik, ale on je "pálí". Jakmile se začne gólově prosazovat, tak věřím, že v KP bude patřit mezi nejlepší střelce. Penalty nám již téměř tradičně nic neříkají. Nevadí.
  A nyní budu chválit a děkovat - Pepa Vojáček, neskutečný brankář, který nám již třetím rokem pouze zaskakuje v případě nouze. Bez tréninků si jeho výkon zasluhuje absolutorium. Pepo díky. Dále musím pochválit výkon našich kluků, kteří poctivě bojovali a bezchybný  výkon rozhodčích, zaslouží si to.
 Třemošnice bude v příští sezóně opět účastníkem Krajského přeboru Pardubického kraje a všichni z toho máme obrovskou radost. Skvělá práce trenéra  Cirkla přinesla na jaře ovoce !!!"

 

FK : Bárta - Grepl, David, Fučík, Rataj - Müler, Zahálka, Urbanec (84.Pachl), Nešický - Ezr ( 75. Morkes), Hašek

ŽSK : Vojáček - Kalina, Kunášek, Culek, Petr - O. Vančura, M. Šindelář, P. Šindelář, Brom (89. Menšík Lukáš) - Forman (76. Filip), Hejcman