KP dospělých (26. kolo) - prohra v M. Třebové na penalty.

23.05.2016 15:22

SKP Slovan Moravská Třebová - ŽSK Třemošnice - 2 : 2 (1:2)
Branky : 8

 

SKP Slovan Moravská Třebová - ŽSK Třemošnice - 3 : 2 (na penalty)
Branky : 8. Šrom, 77. Vančura z pk. - 23. Šebek, 25. Hejcman  

Ujala se hned první vážnější akce, když rychlý brejk potáhl Polák, po jeho centru přistrčil Sedláček Šromovi, na jehož střelu si gólman sáhl, ale v cestě do sítě jí nezabránil. Úvod tedy Slovanu vyšel na jedničku, zato další pokračování hry ani trochu. Začal totiž povážlivě chybovat v obraně, což nejprve potrestal Šebek a o chvíli později Hejcman, když oba měli ke svému zakončení příliš času a prostoru. Domácí se do tlaku dostali ke konci poločasu a měli i několik velkých šancí, kterým však scházel gólový efekt. Po přestávce tak museli pracně dobývat třemošnický defenzivní val a současně se mít na pozoru před nebezpečnými kontry soupeře. Prosazovali se hodně složitě, ale v 77. minutě jim vytrhl trn z paty Vančura, který se postaral o vyrovnání na 2:2 z penalty po faulu na Poláka. Skóre se více nezměnilo a Slovanisté byli lepší v rozstřelu, tudíž urvali ještě cenný bodík navíc.

 Moravská Třebová: Schreiber (90. Vykydal) – Strouhal, Murin, Marek (89. Špaček), R. Šatník (85. Štaffa) – Vančura, Staněk, Sedláček, Polák – Šrom, Nováček. 

Třemošnice:
 Auersvald – Kalina, Culek, Petr, O. Vančura – P. Šindelář, M. Šindelář, Forman, Brom – Šebek, Hejcman (88. Menšík).

 

 

 


 

8. Šrom, 77. Vančura z pen. – 23. Šebek, 25. Hejcman.

Ujala se hned první vážnější akce, když rychlý brejk potáhl Polák, po jeho centru přistrčil Sedláček Šromovi, na jehož střelu si gólman sáhl, ale v cestě do sítě jí nezabránil. Úvod tedy Slovanu vyšel na jedničku, zato další pokračování hry ani trochu. Začal totiž povážlivě chybovat v obraně, což nejprve potrestal Šebek a o chvíli později Hejcman, když oba měli ke svému zakončení příliš času a prostoru. Domácí se do tlaku dostali ke konci poločasu a měli i několik velkých šancí, kterým však scházel gólový efekt. Po přestávce tak museli pracně dobývat třemošnický defenzivní val a současně se mít na pozoru před nebezpečnými kontry soupeře. Prosazovali se hodně složitě, ale v 77. minutě jim vytrhl trn z paty Vančura, který se postaral o vyrovnání na 2:2 z penalty po faulu na Poláka. Skóre se více nezměnilo a Slovanisté byli lepší v rozstřelu, tudíž urvali ještě cenný bodík naví8. Šrom, 77. Vančura z pen. – 23. Šebek, 25. Hejcman. Rozhodčí: Zerzán (Makov). ŽK: 4:2. Diváci: 150.Poločas: 1:2. Moravská Třebová: Schreiber (90. Vykydal) – Strouhal, Murin, Marek (89. Špaček), R. Šatník (85. Štaffa) – Vančura, Staněk, Sedláček, Polák – Šrom, Nováček. Třemošnice: Auersvald – Kalina, Culek, Petr, O. Vančura – P. Šindelář, M. Šindelář, Forman, Brom – Šebek, Hejcman (88. Menšík).

Zdroj: https://svitavsky.denik.cz/fotbal_region/svitavy-po-prestavce-zlomily-letohradsky-odpor-20160523.html