KP dospělých (25. kolo) - prohra nad SK Spartak Slatiňany.

15.05.2016 12:15


ŽSK Třemošnice - SK Spartak Slatiňany - 0 : 2 (0:1)
Branky : 25. a 81. Kopecký

Jarní druhé utkání (první s Pardubicemi B - prohra 1:2) se spičkou tabulky jsme nezvládli a prohráli 2:0. 

  Utkání se vyvíjelo v režii hostů, i když ke vstřelení prvního gólu byli blíže domácí borci. Ve 24. minutě postupoval rychlík Hejcman sám na bránu Žďánského, ale bránu netrefil. Paradoxně z protiútoku Třemošnice inkasovala. To si rozebrala dvojice Koblasa - Kopecký domácí obranu a druhý jmenovaný bezpečně svou šanci proměnil - 0:1. Ve 32. minutě pálil hostující Mikan nad bránu Auersvalda. Ve 40. minutě uvolnil překrásně M.Šindelář Hejcmana, ale ten opět ve vyložené šanci zklamal.
  Druhý poločas začal náporem Slatiňanských. Domácí jej ustáli a začali nebezpečnými brejky kontrovat, ale bránu soupeře ohrozili jen jednou Menšíkem. Jeho střelu jistý Žďánský v bráně Slatiňan kryl. V 81. minutě  v situaci hraničící s ofsajdovým postavením pečetil vítězství opět Kopecký - 0:2.
   Průměrnému utkání přihíželo 145 diváků.

Ohlas :
" Na takový celek, jako jsou Slatiňany, musí naše mužstvo nastopit v kompletní sestavě a hrát na 120 %. Hosté byli jasně fotbalovější a jistější na míči. Utkání se ale mohlo vyvíjet úplně jinak. Nejprve Hejcman spálil tutovku a z mého pohledu faul na něho v následujících minutách, kdy postupoval sám na bránu a byl zezadu faulován, volal po vyloučení a ne pouze po žluté kartě. Nicméně rozhodčí vyhodnotil situaci jinak a vše dopadlo jak dopadlo. Prohru sportovně přijímáme a musíme soupeři pogratulovat k vítězství. 
  V našem týmu podal velice dobrý výkon M.Šindelář. Mužstvo bojovalo, ale výborný soupeř trestal. Nic se neděje a nějaké body snad do konce soutěže ještě vybojujeme. Marodi se musí dát dohromady. Z Brazílie se vrací Forman, snad bude opět vše vpořádku."


Třemošnice : Auersvald - Petr, Kunášek, Culek (58. Kalina), O. Vančura - Šindelář P.,Kvíčala (30. Menšík), Šindelář M., Brom - Šebek, Hejcman(60. Filip)

Slatiňany : Žďánský - Kudrnka, Málek, Beneš, Mikan - Koblasa (39. Koudelka), Vodrážka, Trňák (90. Sotona),Vladyka (87. Hudec), Beran (82. Slováček) - Kopecký (90. Morávek)