KP dospělých (24. kolo) - výhra v Hlinsku na pk.

09.05.2016 15:29


FC Hlinsko - ŽSK Třemošnice - 1 : 2 np (1:0)
Branky : 33. Mocanu - 65. M. Šindelář

Třemošnice potvrzuje jarní formu a po zásluze si odvezla z Hlinska (Rváčova) dva body. V první půlce lepší Třemošnické mužstvo ve druhé půlce mužstvo Hlinska. Takže "křížkové" utkání, které v penaltovém rozstřelu strhla druhým bodem na svojí stranu Třemošnice.

   První dvojšanci ve 13.minutě mělo mužstvo ŽSK. Nejprve Šebkův střílený centr netrefil na zadní tyči Menšík a následná krásná střela Šebka otřásla břevnem Kopeckého brány. V 17. minutě šanci domácích zlikvidoval výborný Auersvald v bráně hostí. Ve 27. minutě neproměnil nybídnutou šanci M.Šindelářem Tulach. Po té prosvištělo několik střel kolem brány Kopeckého. První gól padl po rohovém kopu domácích ve 33. minutě utkání. V závaru na přední tyčí brány hostí se nejlépe zorientoval Mocanu a v pádu dokopl míč do brány Auersvalda. Ve 40.minutě se neprosadil Šebek - domácí zablokovali jeho gólovou střelu. 
   Ve druhé půli měli nejprve šanci domácí. Dostálův přímý kop v 53. minutě jen těsně minul bránu hostí. V 65. minutě napřáhl M.Šindelář a jeho střela skončila za tyčí Kopeckého brány.
Následný penaltový rozstřel lépe zvládli třemošničtí .

Ohlas :
" Vím, že se opakuji, ale neodpustím si opět kluky pochválit. Vítězná minisérie pokračuje a mílovými kroky se přibližujeme záchraně KP ve Třemošnici. Stejně jako ve všech mužstvech tak i v našem musíme improvizovat díky zraněním i jiným aktivitám hráčů. Mužstvo na jaře funguje doslova na hranici svých možností a kluci odvádějí maximum. Proto se také dostavují různá zranění. Dneska jsme to dohráli opravdu s "lazaretem" a o to víc si dvou bodů ceníme. Důležíté je, že tam je srdíčko a to se cení. Chválím celé mužstvo, ale z jeho výkonu vyčníval Brom, Šebek a Auersvald."

Hlinsko: Kopecký - Mocanu ( 70. Pelikán D.), Pelikán M. (55. Chmelík),Vukliševič, Cach L. - Dostál, Nevole, Volf, Zach - Tulach, Mayer

ŽSK Třemošnice : Auersvald - Vančura O., Kunášek,Culek, Petr - Šindelář P. (55. Filip), Šindelář M. , Kvíčala, Brom  - Šebek, Menšík (50. Hejcman)