KP dospělých (22. kolo) - výhra v Letohradu.

25.04.2016 23:50


FK Letohrad B - ŽSK Třemošnice - 0 : 2 (0:1)
Branky : 30. Šebek Jiří, 90 Šindelář Petr 

Se sestavou, ve které absentovali 4 hráči základní sestavy ( Kunášek, Kalina, Vančura J. a Menšík), jsme dovezli po zásluze z Letohradu krásné tři  body. Vítězství se však nerodilo lehce a bylo doslova vydřené. V průběhu utkání mělo naše mužstvo více příležitostí ke vstřelení gólů a dvakrát z toho uspělo. První šanci kryl Hejcmanovi výborný Satoria v bráně domácích. Krásně mířenou střelu za tyč vyškrábl doslova konečky prstů na rohový kop. Ve 25. minutě unikl opět Hejcman, ale ze slibné šance vytěžil pouze rohový kop. Jeho exekutorem byl M.Šindelář, a ten posadil míč přesně na hlavu Šebka, který nezaváhal - 0:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

   Ve druhé půli se pohledná hra z prvního poločasu vytratila, a byl to spíše boj nežli fotbal. Domácí šli do rizika s otevřenou obranou. Tím zatlačili naše mužstvo více do defenzívy. O to nebezpečnější ovšem pro domácí byly časté výpady třemošnických. V 60. minutě kryl Satoria střelu Šebka. V téže minutě po rohovém kopu opět skvělý Satoria vyráží reflexivně střelu Broma. Z následného protiútoku se zaskvěl na druhé straně Auersval, který zlikvidoval samostatný postup na jeho bránu vedený Slodičákem. V 77. minutě musel do sprch po druhé žluté domácí Procházka a konečný trest přišel až v poslední minutě. Šebek předložil krásný míč nabíhajícímu P. Šindelářovi a ten v situaci z očí do očí Satoriovi nedal šanci - 0:2.
   Utkání v chladných a dokonce i sněhových podmínkách řídila výborně trojice výše jmenovaných rozhodčích.

Ohlas :
" Myslím, že naše mužstvo šlo za body více nežli domácí. Kluci to opravdu odmakali a po zásluze vezou z Letohradu plný počet. Chybějícího "newyorčana" Kunáška dobře zastoupil ve středu obrany Kvíčala a snad nejlepší letošní výkon podal Ondra Culek. Opravduklobou dolů - bez jediné chyby a kvalitně. Pochvalu si však zaslouží celé mužstvo. Bez několika lidí ze základu a s mladými jak v poli tak na lavičce, vybojovalo velmi důležité body v boji o záchranu. Jdeme od zápasu k zápasu, proto již myslíme na domácí utkání s lepšící se Přeloučí."

Letohrad B : Satoria - Kail, Stejskal, Janoušek, Dvořáček (82. Černohous), Sita, Švercl, Pokorný, Procházka, Slodičák, Svoboda (68.Hynek) 


Třemošnice : Auersvald - Vančura O., Kvíčala, Culek, Petr - Forman, Šindelář M., Šindelář P.(90. Šťastný R.) , Brom (89.Menšík Lukáš) - Šebek, Hejcman (70. Filip)