KP dospělých (2. kolo) - prohra s H. Městcem.

21.08.2018 16:15


ŽSK Třemošnice - FK Jiskra Heřmanův Městec - 0 : 1 (0:0)

Branky : 53. Dvořáček 
  
Souboj Třemošnice s Heřmanovým Městcem nabídl divákům jedinou branku, o kterou se zkraje druhého poločasu postaral hostující Tomáš Dvořáček. Heřmanův Městec má zkušenější tým, využil naší chyby a zbytek zápasu si již pohlídal. My už jsme neměli sílu duel zvrátit, sice jsme si převahu vytvořili, ale do žádné výrazné šance se nedostali, konstatoval po utkání trenér domácích Jiří Turek. Jiskra po úvodní výhře na penalty proti Chrudimi brala poprvé tři body a bez jedíného inkasovaného golu je v pěti body v horní polovině tabulky. Trenéra Tesaře daleko více mrzí ztráta dvou důležitých hráčů základního kádru : Získali jsme důležité tři body. Velkým negativem je zranění Tomáše Zrůsta a ještě vážnější problém Jakuba Hlaváče, který skončil v nemocnici s poraněnou achilovkou.

Třemošnice : D. Oswald - Culek, Mejtský, Petr, P. Oswald - Fejl, Král, T. Forman (78. Šmídl), D. Forman - Hejcman, Brom (71. Šťastný)

H. Městec : Žďánský - Jablečník, Jošt, T. Zrůst (46. D. Zrůst), Levinský - Mach, Motl, Hlaváč (69. Musil), Svoboda - Salfický, Dvořáček