KP dospělých (17. kolo) - Prohra v Chrudimi.

19.03.2018 20:21


MFK Chrudim B - ŽSK Třemošnice - 4 : 0 (0:0)
Branky : 53. a 63. Žalud, 64. Vašulín, 73. Kopecký

Vstup do jarní části krajského přeboru pardubického kraje nám nevyšel a jak jinak, nežli v Chrudimi. Chrudimský komplex jsme mohli zlomit v první půli,když domácí brankář Zima postupně zmařil šanci v 8. minutě Šindeláře v dorážce po střele Krále. Ve 20. minutě vytesnil střelu hlavou Šebka a ve 38. minutě to samé po střele Krále. Domácí se s naší dobrou hrou v husté chumelenici dosti trápili a jediné výrazné ohrožení naši brány přišlo až ve 26. minutě. To si s prudkou střelou bravůrně poradil mladík Oswald v naši bráně.

   Druhý poločas nám ovšem jednoznačně nevyšel. V 53. minutě poslal Kopecký křížným pasem do brejku Žaluda a ten se nemýlí - 1:0. Kritická pro naše mužstvo, které se snažilo o vyrovnání, byla 63. minuta. Rozhodčí neodpískal jasný faul na Šindeláře a místo abychom pokračovali ve hře, věnovali jsme se reklamaci faulu. Toho využil opět Žalud a zvýšil stav na 2:0. Nežli jsme si stihli srovnat vše v hlavě, zvýšil v 64. minutě Vašulín na 3:0  a zmar všemu dala penalta v 73. minutě, když  Kopecký faulu hereckým výkonem notně přidal a rozhodčí nezaváhal.

   Mezitím ohrožoval asi třikrát  střelami z hranice velkého čtverce Fejl. Z nich byla výživná hlavně ta ze 71. minuty. Krásný zákrok Zimy však nedovolil Fejlovi skórovat.  

   Nutno podotknout, že podmínky byly hodně na hranici regulérnosti. Hráčům nebyl nabídnut ani čaj a přestávka se s ohledem na vzdálenost ke kabinám musela odehrát na střídačce. Našim hráčům musím vytknout nekoncentrovanost na hru po neodpískaném faulu v 63. minutě a troufám si konstatovat, že to byl rozhodující moment v prohraném utkání.

   Pochvala patří oboum dorostencům - Oswaldovi a Formanovi. V záložní řadě hrál dobře Krále. Dále chválím celé mužstvo za to, že ustálo rozhořčení nad některými výroky rozhodčího ve druhé půli a "nečervenalo" se. U hostí se prosadili a líbili hráči z ČFL , hlavně Langr a Kopecký.

Chrudim B : Zima - Tlapák M., Stránský, Zavřel ( 52. Malinský ), Langr ( 89. Jindrák ), Ptáček ( 46.Linhart ), Vašulín, Tlapák P., Žalud, Holeček, Kopecký (75. Zrůst)

 

Třemošnice : Oswald - Petr, Mocanu, Culek, Vančura O. - Forman T. (70. Lipenský), Šindelář, Král, Fejl - Šebek, Hejcman (78. Šťastný)