KP dospělých (15. kolo) - výhra nad Sokolem Moravany.

20.11.2016 19:47


ŽSK Třemošnice - Sokol Moravany -  1 : 0 (1:0)  
Branky : 22' Jiří Šebek

 

Poslední podzimní utkání jsme na našem hřišti přivítali tým Moravan.Od začátku utkání hrálo naše mužstvo aktivně snažilo se vstřelit branku.Hned ve 3min.přichází první šance,po ose O.Vančura,M.Hejcman, do zakončení se dostal Šebek,ale hostujícího brankáře neprostřelil.V 11min.hezká akce,P. Šindelář našel Hejcmana, ten centrovaným míčem J.Vančuru,střelu golman reflexivně vyráží.Ve 22min.se skóre zápasu měnilo,dlouhý míč vyslal Mocanu a Šebek sám postupoval  na brankáře proměnil 1:0. Ve 27min. J.Vančura z 35 m jenom těsně míjí branku.Ve 28min.vyzkoušel pozornost Jandy střelou z dálky Knotek. Hosté měli nebezpečné standartní situace.Ve 29 min.Hejcman našel svého ,, pana učitele, Šebka,ten nezakončil přesně.Ve 34 min.aktivní O.Vančura střílí vedle branky.Hned ve 35min. Hejcman patičkou uvolnil Šebka do samostatného úniku,jenom za cenu faulu ho zastavil Záleský.Vytvořené šance,či pološance se nedařilo proměnit a přidat druhý uklidňující gól.Soupeř měl pasáže,kdy se snažil kombinovat,ale Jandu v bráně neohrozil.
  Druhý poločas byl jiný,soupeř byl nebezpečný.V 53min.při centru z levé strany odvracel pohromu Šebek. Okamžitě z brejku mohl přidat branku Hejcman.....vyběhnutého Laksara nepřekonal.V 60min.vystihuje O.Vančura přihrávku a dává na Šebka ten chytře na J.Vančuru,ale k zakončení se nedostal.....chybělo málo. V 62min.nám nevyšel ofsajd systém a Knotek šel sám na Jandu....Janda chytá.To nebylo vše,hned v 65min. opět hráč Moravan Mach postupuje sám na Jandu....Janda opět čaruje.Tato hluchá pětiminutovka nás mohla stát celý zápas a připravit o vítězství.V 70min.se individuálně prosadil Šebek,ale dobrý Laksar střelu kryje.V 84min. přišla zvláštní situace,hostující brankář pomáhal Mocanovi (křeč),hosté ztratili míč,P.Šindelář se zbavil obránce a šel sám....Laksar chvíli nechytal.....v této situaci asi dobře,že P. Šindelář střílí vedle.Zbytek utkání se dohrávalo v klidu a připisujeme si další 3body.

 

Cirkl  Leoš - trenér ŽSK Třemošnice : V tomto utkání mohlo být k vidění hodně branek,ale oba brankáři byli proti. Po první brance Šebka nepřicházele druhá,pro nás uklidňující branka a šance na to byly.Neproměňováním šancí jsme si mohli zápas zkomplikovat.Nakonec se skóre neměnilo a rozhodla jediná vstřelená branka. Chválím celý tým,něco navíc předvedl O.Vančura,Janda a Šebek. Gratulace našemu předsedovi TOMÁŠI  JAMBOROVI k narozeninám - tím jsme mu dali menší dárek v podobě dalších tří bodů .

 

ŽK 1:2, Rozhodčí:Jansa Adam, Valenta Jan,Beneš David., Delegát: Gála Jaroslav, Diváků : 160

 

Sestava : Janda - Petr (68' Široký), Mocanu (88' M. Šindelář), Culek, Kalina - Forman, P. Šindelář, J. Vančura, O. Vančura - Šebek, Hejcman (80' Filip)