Hodnocení podzimní části dospělých.

20.11.2015 15:59


Podzimní část KP se mi hodnotí těžce a malinko zklamaně. Letní příprava byla krátká a nesplnila to, co jsme od ní očekávali. Do některých přípravných nebo pohárových utkání jsme byli nuceni sáhnout do kádru dorostu. Věděli jsme, že mužstvo je po úspěšné loňské sezóně ne zcela "zdravé", spíše bych to charakterizoval slovem "vyždímané". Odešel nejlepší střelec Jirka Šebek do Prachovic, Michal Král do Sn.Poděbrady. Zároveň došlo ke změně trenéra ( trenér Petříček na vlastní žádost ukončil trenérskou činnost). V úvodu sezóny jsme museli kombinovat a vymýšlet v sestavě.

Nicméně v závěru jsme některé utkání bodově zvládli 
a držíme si kontakt se spodními týmy tabulky. Mrzí šest proher o jednu branku. Zvláště pak v Lanškrouně, Poličce a Přelouči, kde jsme byli minimálně rovnoceným soupeřem. Doma s Pardubicemi jsme si vstřelili vlastní gól - jediný a rozhodující v utkání. Vysloveně zaslouženě prohrané utkání jsme odehráli ve Svitavách, Slatiňanech a Chrudimi. S vedoucím týmen podzimu - Holicemi - jsme do vstřelení druhé branky hráli vyrovnané utkání a dovolím si tvrdit, že ve druhé půli právě do inkriminované druhé branky, jsme byli lepším celkem. Ale fotbal se hraje na góly, a těch jsme vstřelili po hříchu málo. V celku není jasný snajpr jako byl Jirka Šebek. A pokuď vám vypadne hráč, který umí vstřelit za půl sezóny třeba 8 branek jako on, je to na bodech znát.

Tým táhli hlavně srdcaři bratři Vančurové, Pavel Kalina a Ondra Culek. Jistotou byl v brance Auersvald. Trenér Cirkl má i nadále naši plnou důvěru a pevně věřím, že zimní příprava v jeho podání už bude jiná nežli ta letní. Náročná a pro hráče někdy i bolestivá. Mužstvo i realizační tým zůstává zatím do jarní části pohromadě a v hledáčku je pár možných posil do jarních bojů. O udržení v soutěži se chceme i v našich skromných podmínkách porvat. Byla by škoda soutěž opustit, protože mužstvo je relativně mladé a je v něm jistý potenciál. Nehledě na to, že máme další nadějné hráče v dorostu. Hodnocení provedl Tomáš Jambor (předseda klubu)