Hodnocení mladší přípravka...

05.12.2022 11:58

Jak hodnotíte podzimní část sezony?

Na podzim jsme odehráli šest mistrovských turnajů. Jeden v Dolním Újezdě se bohužel pak odehrál jen jako nemistrovský. Měli jsme celkem vyrovnanou bilanci a to osm výher, jednu remízu a devět proher při aktivním skore 118:102. V této kategorii ale výsledky nejsou až tak důležité, důležité je to, aby kluky fotbal bavil i na tréninku a to se nám celkem daří. Tím nám mám na mysli to, že pracujeme prakticky v pěti lidech a to je velké pozitivum. Takže tímto děkuji kolegům Vojtovi Rychnovskému, Josefu Rozsívačovi, Tomáši Čárnému a Michalu Pudilovi za velmi dobrou spolupráci.

Jaká bude zimní příprava?

Ještě letos 18.12. pořádáme halový turnaj, další pak v lednu, únoru a březnu. Možná na jeden vyjedeme "do světa". Jinak v pondělí máme dvouhodinovou 16-18 halu a případě příznivého počasí v úterý a ve čtvrtek možnost vždy na hodinku 17-18 si zablbnout na umělce.

Jaké jsou cíle pro jarní část?

Hlavně zaujmout všech někdy i 25 mladých fotbalistů, kteří se na trénincích protočili, nadále spolupracovat se sousedním Ronovem a "půjčovat" jim hráče do souklubí, aby měli všichni dostatečnou zápasovou vytíženost. Samozřejmě kvalitně potrénovat a na jaře vícekrát vyhrát...

                                                                                                                                                                    Pavel Kolbaba